12/03

Ben Broeders steunt ALS Liga tijdens Jeugddag

ben-broeders-eugene
Komende zaterdag, 16 maart, organiseert Atletiek Vlaanderen haar 32e Jeugddag. Niemand minder dan onze nationaal recordhouder polsstokspringen Ben Broeders zal aanwezig zijn voor een fotomoment met alle jeugdatleten.

Ben Broeders kiest voor ALS Liga als goede doel
Voor zijn aanwezigheid op de Jeugddag bedanken we Ben door een bijdrage te schenken aan het door hem gekozen goede doel. Ben heeft gekozen voor ALS Liga, Atletiek Vlaanderen stort €1/deelnemer aan ALS Liga.

ALS is een zenuw-spierziekte die alle spiergroepen, met uitzondering van de autonoom aangestuurde spieren, kan aantasten. De levensomstandigheden van de patiënten gaan snel achteruit en de ziekte heeft fatale gevolgen. De ALS Liga staat voor hoop, transparantie en solidariteit. Als niet-gesubsidieerde nationale ALS-organisatie is het hun missie om patiënten met ALS te behartigen. Ze verlenen deskundige zorg en ondersteuning op fysiek, mentaal en sociaal vlak aan de patiënten en hun naasten en/of betrokken partijen. 

als-liga

Op de foto met Ben
De vele jeugdatleten zullen zich niet alleen kunnen amuseren tijdens de knotsgekke atletiekactiviteiten, zij zullen ook een foto met deze absolute atletiektopper als herinnering kunnen koesteren. Ook onze jeugdmascotte Spike zal aanwezig zijn en de kinderen meenemen op ontdekkingsreis doorheen Parijs.

Definitief inschrijvingsformulier
Alle clubs dienen zaterdag het definitief inschrijvingsformulier ingevuld af te geven aan het onthaal. Alle informatie over de Jeugddag vind je op onze website.