Trainers

Jongeren kunnen vanaf 5 jaar deelnemen aan trainingen in de clubs. Die trainingen worden afgestemd op de ontwikkelingsfasen en zijn steeds gericht naar een brede ontwikkeling met het oog op een latere verdere evolutie in de atletiek.

Om jongeren kwaliteitsvol te begeleiden is er nood aan goed opgeleide trainers! Specifieke informatie vind je op deze pagina.
Trainers van competitieatleten (vanaf CAD) kunnen terecht op de specifieke pagina's bij Atletiek&Co.
Trainers van sportievelingen die focussen op gezondheid en gezelligheid kunnen terecht op de specifieke pagina's bij Running&Co.

jeugdtrainer-5

Opleidingen

Jeugdtrainers focussen op een brede motorische ontwikkeling als basis van latere specifieke techniektrainingen. Plezier is de belangrijkste doelstelling voor jeugdtrainers.
looptechniek-voor-jeugdatleten-20-02-2018-berchem

Bijscholingen

Nieuwe ideeën voor de trainingen die jij geeft ... hopelijk vind je die op de bijscholingen. Vooral bijscholingen voor jeugdtrainers zijn bedoeld om jou te inspireren.
aspini-aalst

Specifieke informatie

Technische brevetten, Mediatheek, ... hier vind je allerlei praktische werkinstrumenten, literatuur en informatie als jeugdtrainer. De spelenmap is uitverkocht!
logosportvlaanderen-partnersport-vlaanderen-sponsorlogoworld-athletics-lockup-grad-charcoal-cmyk-member-federation-1logo-eaa