Webshop

De Vlaamse Atletiekliga lanceert een gloednieuw jurylid: het Kidsjurylid.

Wil je onze jongste sportievelingen graag ondersteunen en bijstaan tijdens hun wedstrijdjes?
Dan zijn we op zoek naar JOU!

Een Kidsjurylid treedt uitsluitend op tijdens wedstrijden voor Kangoeroes en Benjamins. Door het volgen van de opleiding tot Kidsjurylid kan je in slechts 2 uurtjes een heel groot verschil maken.

Iedereen vanaf 15 jaar kan deelnemen aan de opleiding, er is geen atletiekervaring vereist en de opleiding is ook volledig GRATIS.

Je leert bij over het waarom van de nieuwe wedstrijdvorm, je leert de verschillende disciplines beter kennen en je gaat leren beoordelen of een uitvoering correct of fout is. Daarnaast leren we je hoe je resultaten moet opmeten en hoe je een team medewerkers moet aansturen. Tot slot geven we ook nog tips over kindvriendelijk handelen en omgaan met onsportief gedrag van omstaanders.

Wil je onze jongste sportievelingen graag ondersteunen en bijstaan tijdens hun wedstrijdjes? Grijp dan je kans om deze nieuwe opleiding te volgen!

De opleidingen van dit voorjaar zijn afgerond.

In de komende maanden voorzien we nog extra opleidingen, data en locaties liggen nog niet vast. Schrijf zeker in bij interesse en geef dan aan dat je graag in de toekomst wil aansluiten bij een opleiding.

Interesse? Schrijf je hier in.
Na het volgen van de opleiding kan je meteen aan de slag als Kidsjurylid op Kangoeroes-Benjamins wedstrijd(en) naar keuze.

De Kangoeroes en Benjamins zijn je nu al heel erg dankbaar voor de inzet!

Heb je interesse om (ook) te jureren bij andere leeftijdscategorieën dan kan je vanaf 16 jaar inschrijvingen voor een opleiding tot jurylid Niveau 1 of jurylid Niveau 2

Vragen of wens je meer info? Neem vrijblijvend contact op met Liesl

Nieuws