Jeugddag

Bekijk hier de 360°-aftermovie!

Accepteer de marketing-cookies om de inhoud weer te geven.

Verander uw toestemming
De aftermovie van de 31e Jeugddag van de Vlaamse Atletiekliga: Zoektocht naar Spike en Noor in Japan! Veeg met je vinger of sleep met je muis om rond te kijken en alle beelden te ontdekken!
Spike Haka Jeugddag 2018

Niemand minder dan wereldkampioene Noor Vidts zal aanwezig zijn tijdens de Jeugddag op 18 maart!

Spike heeft jullie gemist, liefste kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen. Spike zat drie jaren vast op het eiland Noroca waar hij zich moest verstoppen voor de maskermonsters. Zonder jullie hulp heeft het iets langer geduurd dan voorzien maar hij is ontsnapt! Het was een heldhaftige vlucht waarin Spike zich moest wagen aan sprongen over de gevaarlijkste rivieren, rotsblokken omverwerpen in een metershoge vulkaan en wegspurten van de 4-US robot! Gelukkig kreeg hij hulp van Noor, die in 2021 speciaal voor hem naar Tokio was gevlogen. Nu is het eindelijk aan jullie, beste Superspikers! Spike en Noor hebben jullie hulp nodig, kunnen jullie hen vinden in Japan en hen veilig naar hun volgende bestemming brengen: Parijs!
img-4364

Wie kan er deelnemen?

Kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen kunnen deelnemen in groepjes van 4 kinderen met 1 begeleider (16+) per groepje. Jongens en meisjes, aangesloten en niet-aangesloten bij een club, ... dat maakt niet uit! Inschrijven doe je via je club. De club dient het definitieve inschrijvingsformulier ingevuld mee te brengen op zaterdag 18 maart 2023.
riem-clubfoto

Wanneer? Waar? En hoe laat precies?

De Jeugddag vindt plaats op zaterdag 18 maart 2023 in de topsporthal te Gent (Zuiderlaan 14, 9000 Gent). Nieuw dit jaar is dat we de Jeugddag in twee splitsen, zo wordt de Jeugddag nog intenser en plezanter! Je zal kunnen inschrijven voor de voormiddag (09:30-12:30) of de namiddag (14:00-17:00).
logosportvlaanderen-partnersport-vlaanderen-sponsorlogoworld-athletics-lockup-grad-charcoal-cmyk-member-federation-1logo-eaa