Webshop
©Paul Vanderborght

Niemand minder dan wereldkampioene Noor Vidts zal aanwezig zijn tijdens de Jeugddag op 18 maart!

Spike heeft jullie gemist, liefste kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen. Spike zat drie jaren vast op het eiland Noroca waar hij zich moest verstoppen voor de maskermonsters. Zonder jullie hulp heeft het iets langer geduurd dan voorzien maar hij is ontsnapt! Het was een heldhaftige vlucht waarin Spike zich moest wagen aan sprongen over de gevaarlijkste rivieren, rotsblokken omverwerpen in een metershoge vulkaan en wegspurten van de 4-US robot! Gelukkig kreeg hij hulp van Noor, die in 2021 speciaal voor hem naar Tokio was gevlogen. Nu is het eindelijk aan jullie, beste Superspikers! Spike en Noor hebben jullie hulp nodig, kunnen jullie hen vinden in Japan en hen veilig naar hun volgende bestemming brengen: Parijs!

Wie kan er deelnemen?

Kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen kunnen deelnemen in groepjes van 4 kinderen met 1 begeleider (16+) per groepje. Jongens en meisjes, aangesloten en niet-aangesloten bij een club, ... dat maakt niet uit! Inschrijven doe je via je club.

De deadline voor het indienen van het voorlopig inschrijvingsformulier is zondag 5 februari. Moesten er nadien in je club nog extra inschrijvingen binnenkomen is dit zeker geen probleem, deze voorlopige inschrijvingslijst is vooral nuttig voor ons om te weten hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen verwachten en om de verdeling tussen voor- en namiddag te maken.

Voorlopig inschrijvingsformulier

Wanneer? Waar? En hoe laat precies?

De Jeugddag vindt plaats op zaterdag 18 maart 2023 in de topsporthal te Gent (Zuiderlaan 14, 9000 Gent). Nieuw dit jaar is dat we de Jeugddag in twee splitsen, zo wordt de Jeugddag nog intenser en plezanter! Je zal kunnen inschrijven voor de voormiddag (09:30-12:30) of de namiddag (14:00-17:00).

Hoe ziet een Jeugddag eruit?

Bekijk hier de video van de laatste editie in 2019.

Belgische recordpoging kinderpolonaise

Ontdek in 1 minuut onze MEGA Polonaise van in 2019.

Met de steun van

Nieuws