Jeugddag

digitale-affiche-jeugddag-2024
Spike Haka Jeugddag 2018

Met Spike in Parijs tijdens de Jeugddag

Sprint sneller dan de TGV, klim op de Eiffeltoren, spring over de Seine en werp de croissant in de ontbijtmand!

Nieuw! Combineer de Jeugddag dit jaar met springplezier in JumpSky of met LAGO Gent Rozebroeken, dat is meer water meer plezier!

img-4364

Wie kan er deelnemen? Hoe inschrijven?

Kangoeroes, Benjamins, Pupillen en Miniemen kunnen deelnemen in groepjes van 4 kinderen met 1 begeleider (16+) per groepje. Jongens en meisjes, aangesloten en niet-aangesloten bij een club, ... dat maakt niet uit! Inschrijven doe je via je club.

De club dient het definitieve inschrijvingsformulier in te vullen en zaterdag 16 maart aan het onthaal af te geven.

riem-clubfoto

Wanneer? Waar? En hoe laat precies?

De Jeugddag vindt plaats op zaterdag 16 maart 2024 in de Topsporthal te Gent (Zuiderlaan 14, 9000 Gent). Net als vorig jaar splitsen we de Jeugddag op in een voormiddag- en namiddagsessie.

De voormiddagsessie loopt van 9u30 - 12u30, de namiddagsessie loopt van 14u00 - 17u00. Kies je voor een extra activiteit, dan moet je rekening houden met volgende timing voor de ganse dag: 9u30 – 17u00. 

s-r17-136-logo-lago-rz-def

Extra activiteiten

Enerzijds zijn er de inflatable- en trampolineparken in Gent en Aalst van JumpSky. Deze zijn gigantisch grote springkastelen, met meer dan 40 attracties, twee uur springplezier gegarandeerd!

Anderzijds kan je als club ervoor kiezen om de Jeugddag te combineren met twee uur waterpret in het subtropisch zwemparadijs LAGO Gent Rozebroeken.

Roetsj door de glijbanen, trotseer de hoogste golven in het golfslagbad en laat je meevoeren in een van de wildwaterbanen. De jongste bengels leven zich uit in het warm kinderbad en heuse waterspeeltuin met verschillende waterspelletjes en attracties. Waterpret in zicht!

Kies je voor een extra activiteit, dan moet je rekening houden met volgende timing voor de ganse dag: 9u30 – 17u00. Aan de hand van de inschrijvingen bepalen wij of jouw club de Jeugddag in de voor- of namiddag doet, en wanneer de activiteit ingepland wordt. 

spike2023v2

Inschrijvingsgeld

Kies je als club om alleen deel te nemen aan de Jeugddag dan blijft het inschrijvingsgeld hetzelfde als vorig jaar, namelijk €5 per deelnemer. Hiervan gaat nog steeds €1 naar het goede doel van de topatleet (meer hierover in een volgend bericht) en de overige €4 gebruiken we om iets minder verlieslatend te zijn, Atletiek Vlaanderen blijft namelijk investeren in dit evenement. 

We hebben met JumpSky en LAGO Rozebroeken een mooi kortingstarief kunnen afspreken. Kies je voor de extra activiteit JumpSky dan kost dit in totaal 12,50€/atleet (5€ voor het gedeelte in de Topsporthal en 7,50€ voor JumpSky), kies je voor de extra activiteit LAGO Rozebroeken dan kost dit in totaal 11,90€/atleet (5€ voor het gedeelte in de Topsporthal en 6,90€ voor LAGO Rozebroeken). Dit wordt achteraf gedebiteerd van de clubrekening. 

spbo

Spandoekenwedstrijd

Ook dit jaar organiseren we een spandoekenwedstrijd. Alle deelnemende clubs moeten een spandoek uitwerken rond het thema “Parijs” waarin Spike en het logo van Atletiek Vlaanderen zijn verwerkt. De club die het mooiste en creatiefste spandoek heeft gemaakt rond dit thema, zal Spike mogen uitnodigen op één van haar jeugdwedstrijden!

Dit jaar is Sparta Bornem verkozen tot de winnaar! Zij ontvingen van de jury de meeste punten, proficiat!

Bekijk hier de aftermovie!

Accepteer de marketing-cookies om de inhoud weer te geven.

Verander uw toestemming
logosportvlaanderen-partnersport-vlaanderen-sponsorlogoworld-athletics-lockup-grad-charcoal-cmyk-member-federation-1logo-eaa