03/10

Week van de Official: want zonder officials, geen wedstrijden

facebook-banner-wvdo20-klein
Tijdens de Week van de Official van 3 tot 11 oktober 2020 zetten we alle juryleden in de kijker vanwege hun inzet voor de sport. Want zonder juryleden, geen wedstrijden.

Het afgelopen zomerseizoen was er eentje met veel onzekerheden. Het vroeg veel inspanningen van atleten, clubs en wedstrijdorganisatoren. Maar ook voor onze juryleden was het aanpassen. Daarom willen we hen tijdens de Week van de Official nog eens extra bedanken voor hun inzet.

De aanwezigheid van juryleden tijdens een wedstrijd wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd. Maar het zijn, net zoals atleten, trainers, clubbestuurders en andere medewerkers binnen de sportclub, mensen met een hart voor onze sport die in hun vrije tijd paraat staan. Het is niet altijd gemakkelijk om deze taak op te nemen en net daarom, een welgemeende dankjewel aan alle juryleden!

De Week van de Official is een initiatief vanuit de Vlaamse SportFederatie, waaraan 35 Vlaamse sportfederaties deelnemen, en wil respect en waardering tonen voor de inzet van de officials in Vlaanderen. Heb je zelf interesse om jurylid te worden? Neem dan zeker een kijkje bij de opleidingen voor juryleden of neem contact op met An.