15/03

Officiële berichten - 15/3/2024

logo val

STARTNUMMERS

Vanaf heden nemen wij de verzending van de startnummers opnieuw over (dus geen rechtstreekse verzending meer vanuit de drukkerij).
Door de verzending opnieuw in eigen handen te nemen (omwille van het lagere aantal startnummers) kunnen we de verzendingskosten drukken.

De bestellingen van zowel 4 maart als 18 maart zullen op de algemene vergadering verdeeld worden.
Na 18 maart zal de volgende bestelling gebeuren op 11 april (daarna elke 3 weken op donderdag)

 

NIEUWSBRIEF

De VCJ tracht om zoveel mogelijk belangrijke informatie te delen door middel van nieuwsbrieven. Deze zijn niet enkel interessant voor juryleden maar kunnen ook zeer nuttig zijn voor trainers, atleten, …

In de 11de nieuwsbrief worden de belangrijkste wijzigingen in het WA reglement besproken (in voege vanaf 1 november 2023).

 

Deelnemers gezocht die aan de slag willen gaan met een lesfichemap binnen hun club!

Student Robin Ecker is in het kader van zijn bachelorproef aan de opleiding L.O. te Odisee Dilbeek op zoek naar nieuwe trainers die aan de slag willen gaan met een uitgewerkte lesfichemap. Zijn onderzoeksvraag luidt "Kunnen we jeugdatleten (+16 jaar)/ouders overhalen om zelf training te geven bij jeugd (-16 jaar) door hen reeds een lesfiche map aan te bieden?".

De lesfichemap bevat volledig uitgewerkte trainingen voor de doelgroep Miniemen en krijg jij ter beschikking bij deelname!

Met dit onderzoek wordt nagegaan of deze trainingsmap op het veld als hulpmiddel kan dienen om de drempel naar trainerschap te verlagen en/of nieuwe trainers op het veld kan ondersteunen door voorbereidingswerk aan de training te minimaliseren.

Ben jij een nieuwe trainer (of iemand die nog geen training geeft en) die hiermee aan de slag te gaan, aarzel dan niet om contact op te nemen met Robin (robin.ecker@student.odisee.be).

 

 

VIP 2024 

Vlaanderen stoomt zich klaar voor de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs. In 2024 trekken we met een hele delegatie topsporters naar de Franse hoofdstad om onze medailleambities waar te maken. De Vlaamse topsporters worden in 2024 onze vips, onze Vlamingen in Parijs, en het is onder die VIP2024-vlag dat ze ook heel Vlaanderen letterlijk en figuurlijk in beweging willen brengen. Samen met de topsporters moedigen we alle sportclubs in Vlaanderen en Brussel aan om het olympisch gevoel op te roepen en met de clubleden en supporters de drie sportieve VIP2024-uitdagingen aan te gaan. 

 

Schrijf je in, word VIP2024-sportclub en maak kans op heel wat fijne prijzen, waaronder een trip naar Parijs!

 

Alle info over de VIP 2024-actie kun je terugvinden op de website van Sport Vlaanderen.

 

Ontdek hier de VIP 2024-uitdaging van Atletiek Vlaanderen voor de atletiekclubs.:

 

vip2024-sportclub-algemene-visual-1920x1920