01/10

Week van de Official: applaudisseer voor jouw jury

startjury-2020-lokeren-de-ceulaerde-johnny-min
Vandaag start de Week van de Official. Van 1 tot en met 10 oktober zetten we alle officials en juryleden in de kijker vanwege hun inzet voor de sport. Want zonder juryleden geen wedstrijden. Neem je tijdens de Week van de Official deel aan een wedstrijd of kom je supporteren? Applaudisseer dan mee als bedanking voor jouw jury!

Applaudisseer mee

Na een lange periode zonder competitie konden we deze zomer opnieuw genieten van wedstrijdatletiek. Een moment waar veel atleten, trainers en wedstrijdorganisatoren naar hadden uitgekeken. Maar ook voor onze juryleden was het aanpassen vanwege alle voorschriften. Daarom willen we hen de komende dagen nog eens extra in de bloemetjes zetten. Tijdens de Week van de Official van 1 tot en met 10 oktober bedanken we onze juryleden voor hun inzet met een applaus. Neem je deel aan een wedstrijd of kom je supporteren? Applaudisseer dan samen met alle aanwezigen als bedanking voor onze juryleden, ofwel na afloop van jouw wedstrijd ofwel tijdens een gezamenlijk moment waarop de organisatie jouw applaus voor de juryleden vraagt.

Hart voor atletiek

De aanwezigheid van juryleden tijdens een wedstrijd wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd. Maar het zijn, net zoals atleten, trainers, clubbestuurders en andere medewerkers binnen elke sportclub, mensen met een hart voor onze sport die in hun vrije tijd paraat staan. Het is niet altijd gemakkelijk om deze taak op te nemen en net daarom, een welgemeende dankjewel aan alle juryleden! De Week van de Official is een initiatief vanuit de Vlaamse Sportfederatie, waaraan 35 Vlaamse sportfederaties deelnemen, en wil respect en waardering tonen voor de inzet van de officials in Vlaanderen.

Jurylid worden

Heb je zelf interesse om jurylid te worden? Neem dan hier een kijkje of neem contact op met An.