03/10

Bedankt jury!

week-vd-official-lier-nad-min

Het juryteam in Lier tijdens de Allianz Memorial Marieke Vervoort

Tijdens de Week van de Official zetten we onze juryleden in de kijker. Ons juryteam bestaat uit gemotiveerde en geëngageerde liefhebbers van onze sport. Van het eerste startschot tot het belsignaal van de laatste ronde staan ze paraat op de piste. Tijdens de Allianz Memorial Marieke Vervoort afgelopen zaterdag werden de juryleden in het kader van Week van de Official dan ook in de bloemetjes gezet.

In Lier vond afgelopen zaterdag de tweede editie van Allianz Memorial Marieke Vervoort plaats. AC Lyra brengt op die manier eerbetoon aan de overleden Paralympische kampioene. Wielemie behaalde zowel op de Paralympische Spelen in Londen in 2012 als in Rio in 2016 eremetaal en die prestaties worden niet vergeten.

De wedstrijd vond plaats aan de start van de Week van de Official en vormde daarom ook de ideale gelegenheid om het juryteam in de kijker te plaatsen. Hun aanwezigheid wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd. Maar net als atleten, trainers en clubbestuurders vormen ze een onmisbare schakel in onze sport. Daarom een welgemeende dankjewel aan alle juryleden!

Heb je zelf interesse om jurylid te worden? Neem dan hier een kijkje of neem contact op met An. De Week van de Official is een initiatief vanuit de Vlaamse Sportfederatie, waaraan 41 Vlaamse sportfederaties deelnemen, en wil respect en waardering tonen voor de inzet van de officials in Vlaanderen.