01/10

Week van de Official: Bedankt jury

week-van-de-official-2022-kleinebeker-met-3304x993
Van 1 tot 9 oktober 2022 zetten we opnieuw alle officials in de kijker, want zonder scheidsrechters, juryleden, tijdsopnemers, ... geen wedstrijden! Vandaag start de Week van de Official en tot en met 9 oktober zetten alle officials in de bloemetjes vanwege hun inzet voor de sport. Neem je deze week deel aan een wedstrijd of ben je aanwezig als toeschouwer? Bedankt de officials dan extra hard tijdens de Week van de Official!

De aanwezigheid van juryleden tijdens een wedstrijd wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd. Maar net als atleten, trainers, clubbestuurders en andere medewerkers binnen elke sportclub hebben de juryleden een hart voor onze sport. Ze staan in hun vrije tijd paraat, in weer en wind, en vormen een onmisbare schakel op elke wedstrijd. Het is ook niet altijd gemakkelijk om deze taak op te nemen en net daarom, een welgemeende dankjewel aan alle juryleden! Heb je zelf interesse om jurylid te worden? Neem dan hier een kijkje of neem contact op met An.

De Week van de Official is een initiatief vanuit de Vlaamse Sportfederatie, waaraan 41 Vlaamse sportfederaties deelnemen, en wil respect en waardering tonen voor de inzet van de officials in Vlaanderen.