09/08

Officiële berichten - 9/8/2021

logo val

AANPASSING SELECTIECRITERIA YOUTH MEMORIAL 4X100M

Gezien de late start van het atletiekseizoen en het wegvallen van de interclubs zijn er slechts weinig kansen geweest voor scholierenploegen om een prestatie te kunnen leveren op de 4x100m. De selectieprocedure wordt aldus gewijzigd, een club kan tot dinsdag 17 augustus een ploeg van vier atleten inschrijven via Nicole, zij dienen alle vier een prestatie op 100m te hebben geleverd sinds 1 april 2021. De vier tijden zullen opgeteld worden, waarbij de acht beste opgetelde tijden zullen geselecteerd worden op woensdag 18 augustus.

WANDELEN EN JOGGEN TIJDENS DE “DAG VAN DE TRAGE WEGEN” OP 16 EN 17 OKTOBER

Elk jaar staan tijdens de “Dag van de Trage Weg” de schijnwerpers gericht op de trage wegen in ons land. Organisatoren onderstrepen daarbij het belang van aangename en veilige trage wegen voor iedereen.

Dit jaar gaat de Dag van de Trage Weg door op 16 en 17 oktober. Organiseert jouw club ook een wandel- of loopevent langs gekende, verborgen of zelfs bedreigde en afgesloten wegen? Geef het door aan de organisatie en jouw activiteit wordt ook opgenomen in het programma.

Voor het volledige programma, info en inspiratie surf je naar deze website. Vragen? Neem contact op via mail of 09/331 59 26.