08/02

Officiële berichten - 8/2/2019

logo val

CV'S KANDIDAAT-VOORZITTERS

Je kan hier de CV’s van de 5 kandidaat-voorzitters terugvinden:

BK VELDLOPEN 24/2

De inschrijvingen worden, zoals reeds vermeld, afgesloten op maandag 11 februari om 10u00.

De kaartjes, vanaf scholieren, zullen per club verdeeld worden na het afsluiten van de inschrijvingen. Gelieve deze tijdig aan de atleten te bezorgen. Atleten zonder kaartje zullen dit ter plaatse moeten betalen. Er is gratis toegang voor iedereen geboren in 2004 en later. Het volledige reglement kan je terugvinden via deze link

INDOOR-SCHOLIERENINTERLAND 9/3 MÜNSTER (GER)

Op zaterdag 9 maart 2019 vindt een scholiereninterland voor eerstejaarsscholieren (°2003) tussen de LBFA, Nederland, Nordrhein-Westfalen en de Vlaamse Atletiekliga plaats in de indoorhal te Münster (GER).

Volgend programma wordt voorzien:

  • Jongens (°03): 60m, 200m, 400m, 60m horden, kogelstoten, verspringen, hinkstapspringen, hoogspringen, polsstokspringen, 4x200m
  • Meisjes (°03): 60m, 200m, 400m, 60m horden, kogelstoten, verspringen, hinkstapspringen, hoogspringen, polsstokspringen, 4x200m

De selectie zal gebeuren op maandag 25 februari volgens deze principes:

  • De eerste Vlaamse atleet op de nationale indoorranglijst 2019 wordt geselecteerd.
  • De tweede atleet wordt geselecteerd door de technische directie op basis van getoond potentieel tijdens indoorwedstrijden tot en met 23/2.
  • In geval van afmelding is het eveneens de technische directie die een vervanger zal aanduiden op basis van getoond potentieel tijdens indoorwedstrijden.
  • Atleten worden maximaal voor 2 nummers geselecteerd, de technische directie maakt hierin een keuze in functie van de sterkste ploegopstelling.
  • De ploeg voor de 4x200m wordt samengesteld uit de geselecteerde atleten voor 60m en 200m.

De geselecteerde atleten ontvangen hun uitnodiging op maandag 25 februari en dienen ten laatste woensdag 27 februari hun deelname te bevestigen.

Er zal een gezamenlijk transport met de LBFA voorzien worden per bus vanuit Brussel met vertrek om 07.30u en terugkomst om 22.00u, voor de deelnemende atleten is dit vervoer gratis. Indien er na de bevestiging van de atleten plaatsen vrij zouden zijn op de bus kunnen begeleiders en supporters meereizen aan €20/persoon.

UBO REGISTER

Niet enkel vennootschappen, maar ook vzw's en stichtingen moeten via elektronische wijze, namelijk via MyMinFin.be, informatie over de "uiteindelijke begunstigden" naar het UBO-register sturen. Deze aangifte moet jaarlijks gebeuren.

Meer informatie over het UBO register kan je terugvinden via volgende link.

Er zal een handleiding voor vzw’s gemaakt worden door de FOD Financiën die binnenkort beschikbaar zal zijn op hun website. Er zou ook uitstel verleend worden, de termijn van 31/3 zou nog achteruit geschoven worden, maar dit staat nog niet definitief vast.