20/10

Officiële berichten - 31/10/2023

logo val

INDEXATIE TARIEVEN SPORTJAAR 2023-2024

In bijlage de geïndexeerde tarieven voor sportjaar 2023-2024.

 

VERZEKERINGEN

Vanaf morgen, woensdag 1 november zullen de polissen 45.045.885 (vergunninghouders: sportbeoefenaars), 45.045.893 (niet-vergunninghouders: sportbeoefenaars) en 45.105.979 (niet-vergunninghouders: niet sportbeoefenaars) worden samengevoegd onder één polis: nl 45.045.885.

Alle betrokkenen die op dit moment reeds verzekerd zijn blijven ook in de toekomst verzekerd zoals op heden van toepassing. 

Welke schade is precies wel of niet verzekerd? Raadpleeg hiervoor de website: https://www.atletiek.be/club/administratie-en-reglementen/verzekeringen 

 

Voor de aangifte van schadegevallen heeft deze wijziging beperkte gevolgen: Alle (sport)ongevallen die plaats vinden vanaf 1 november kunnen in de nieuw gezamenlijke polis worden aangegeven door de ‘clubverantwoordelijke verzekeringen’ via Ethias Connect. Voor aangiftes van vóór 1 november blijven de oude voorwaarden (specifieke polis afhankelijk van soort schadegeval) nog van toepassing. Neem best even contact op met Liesl: liesl@atletiek.be of 02/474 72 21 indien hierover vragen zijn of als er problemen zijn in Ethias Connect om een aangifte te doen.

 

 

GROEPSAANKOOP JEUGDATLETIEKMATERIAAL

Clubs die nog een aankoop plannen van jeugdatletiekmateriaal kunnen nog tot maximaal eind 2024 (zolang er in budget uit het innovatieproject beschikbaar is) genieten van een voordeeltarief. 

Het voordeeltarief is enkel van toepassing bij bestelling via de federatie, niet indien rechtstreeks besteld bij AMO sport!

Klein materiaal wordt aangeboden aan verminderd tarief tov particuliere prijs.

Plyoboxen en hoogspringmatten kunnen worden aangekocht met 30 tot 40% korting indien het een eerste bestelling voor de club (of onderafdeling) betreft.

Prijzen van de boxen en matten zijn zelfs zonder de korting nog goedkoper dan indien particulier aangekocht.

 

Wil je club (of onderafdeling) een (extra) bestelling plaatsen gelieve dan bijgevoegd document (aangegeven prijzen zijn excl. BTW) volledig in te vullen en terug te sturen naar Liesl

Vragen over de producten, prijzen, levertermijn,… kunnen ook bij Liesl gesteld worden: 02/474 72 21