30/06

Officiële berichten - 30/6/2023

logo val

FEDERALE WINTERKALENDER 2023 – 2024 online

De federale winterkalender staat vanaf vandaag op onze website, je kan de kalender hier raadplegen.

 

BK VELDLOPEN 2023

Het BK Veldlopen zal georganiseerd worden in Hulshout (HULS) op zondag 19 november 2023.

 

ALLIANZ BELGIAN CHAMPIONSHIPS 2023

Het tijdschema van de Allianz Belgische Kampioenschappen AC + AMH FYS/VI dat doorgaat op zaterdag en zondag 29-30 juli 2023 in Brugge staat vanaf deze week online, je kan het tijdschema hier nalezen. Oproep om zoveel mogelijk via voorverkoop tickets aan te kopen, vermijd aanschuiven aan de ingang! Dit kan via de homepage van www.olympicbrugge.be of rechtstreeks via deze link. Elektronische betaling mogelijk via Payconiq, zowel bij inkom als catering.

Olympic Brugge heeft enkele interessante kortingen kunnen afspreken met een aantal hotels. Je kan de verschillende opties bekijken op onze website.

 

SUBSIDIES VOOR SPORTEVENEMENTEN

Sport Vlaanderen wil zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen en ondersteunt daarom tal van competitieve of recreatieve sportevenementen op club- of federatieniveau. Organiseer jij zo'n evenement tussen 1 januari en 31 december 2024 en kan je een financieel duwtje in de rug gebruiken, dan kan dat dus!

Aanvragen kan tot 30 september! Meer info

 

WA Continental Tour Bronze - Internationale meeting Luik (WOE 12/7)

Op woensdag 12 juli maken de top van de Belgische atletiek en internationale sterren hun opwachting in de Province Naimette Arena voor de 21ste editie van de Meeting International d’Athlétisme de la Province de Liège. 

Eliott Crestan en Camille Laus doen een aanval op het 21 jaar oude Belgische record op de 600 meter, Thomas Carmoy neemt het in het hoogspringen op tegen twee voormalige wereldkampioenen en het publiek wordt ook getrakteerd op een dubbel optreden van Nafi Thiam, die zowel aan de 100 meter horden als aan het verspringen deelneemt.

Tickets zijn gratis maar wel voordien te downloaden via meetingliege.be 

 

WA Continental Tour Bronze - Nacht van de atletiek (ZA 15/7)

Iedereen is welkom op 15 juli 2023 voor de 44ste KBC Nacht Van De Atletiek (World Athletics Continental Tour – Bronze Meeting).

Dit jaar is de toegang VOLLEDIG GRATIS. Aarzel dus zeker niet een vraag je gratis inkomticket aan via https://nachtvandeatletiek.be/nl/tickets