26/05

Officiële berichten - 26/5/2020

logo val

RUNNING&CO VIRTUAL SERIES

Zoals eerder gemeld kan je je joggers een uitdaging aanbieden via de Running&Co challenge van 5km of 10km, die nog loopt tot 31 mei. Meer info kan je hier nog eens doornemen.

Omdat sommige joggers het niet zien zitten om zich aan te melden op de site van Hopasports kan je als vereniging ook het initiatief nemen om de tijden en bewijsstukken (bewijs van de gelopen tijd via een foto of download) te verzamelen en kan je die met een Excel-bestand met naam, voornaam, club en prestatie doorsturen naar Paula. De club met de meeste deelnemers ontvangt een materiaalbon van 500 euro!

BERICHT VOOR ONZE (RECREATIEVE) AFSTANDSLOPERS EN LOOPBEGELEIDERS

In deze coronatijden zien we veel meer lopers op de weg. Niet iedereen is zich bewust van de geldende gedragsregels. Daarom is het belangrijk dat wij, als ervaren lopers en loopbegeleiders, een voorbeeld geven en ons alvast aan de regelgeving houden.

Maar die is niet zo eenvoudig want als ik individueel of in een kleine groep loop dan moet ik links lopen. Ben ik daarentegen in een grotere groep dan mag ik ook rechts lopen maar dan wel onder voorwaarden. En in deze coronatijden moet ik dan nog rekening houden met de social distancing van 1,5m aan weerszijden en 5m voor en achter…

Lees hier meer over de bepalingen of raadpleeg de website www.sportenverkeer.be.