24/05

Loop virtueel mee!

foto2website

Loop virtueel mee!

Ga jij ook vaak joggen in coronatijd? Genieten van de natuur, alleen of met een vriend? Maar mis je toch die uitdaging bij het lopen?  Doe mee met de Running&Co Virtual Series!

Running&Co en Sporttijden bundelen de krachten: tussen 18/05 en 31/05 kan je één of meerdere keren deelnemen aan een “virtuele loopuitdaging” waarbij je kan kiezen om 5km of 10km te lopen. Deelname is gratis. Je registreert je tijd via je eigen app of via de app die aangeboden wordt en zo maak je kans om een kwaliteitsvol loopharnas met verlichting te winnen. 
De prestatie is hierbij ondergeschikt. Je kan dus zowel stappen, slow-runnen als op jouw eigen wedstrijdtempo de afstanden afwerken. Per 50 deelnemers verloten we ook een loopharnas. 

Aanmelden voor deze uitdaging gebeurt via https://www.hopasports.com/nl/event/running-co-virtual-series.
Je kan verschillende malen deelnemen en zo jouw kans verhogen maar als deelnemer kan je maar voor één van beide uitdagingen in aanmerking komen voor de prijs.

Daarenboven kan je ervoor zorgen dat jouw vereniging een materiaalbon van 500 euro wint, want de club die in de periode van 18/5 tot 31/5 procentueel de meeste deelnemers aan deze actie telt (ten opzichte van het ledenaantal 14+), krijgt deze prijs toegewezen.
Omdat sommige joggers het niet zien zitten om zich aan te melden op de site van Hopasports kan je als vereniging ook het initiatief nemen om de tijden en bewijsstukken (bewijs van de gelopen tijd via een foto of download) te verzamelen en kan je die met een excel-bestand met naam, voornaam, club en prestatie doorsturen naar paula@atletiek.be.

Doe mee en registreer je nu!

Meer info: info@runningenco.be - 02/474 72 22