26/02

Officiële berichten - 26/2/2021

logo val

CORONA UPDATE: GEEN JEUGDDAG DIT VOORJAAR

Op zaterdag 13 maart 2021 stond onze jaarlijkse jeugddag gepland. Omwille van de huidige maatregelen is het helaas onmogelijk om een event van die grootte te organiseren.

WEBINARS ‘WERKEN MET ATLETIEK.NU’

Sinds vorig jaar werkt Atletiek Vlaanderen samen met Atletiek.nu, een applicatie speciaal ontwikkeld voor het makkelijk en geavanceerd beheren van een atletiekwedstrijd. Met alle mogelijkheden van (verplichte) voorinschrijvingen, betalingen, live resultaten, enz.

Nu we stilaan uitkijken naar een iets normalere zomer en we hopelijk meetings kunnen laten doorgaan willen we (opnieuw) wat meer uitleg geven door middel van 2 webinars.

1. Wedstrijdadministratie
Wanneer: maandag 8 maart om 19u00 (tot ongeveer 21u00).
Doelgroep: medewerkers bij de wedstrijdadministratie in de clubs en provinciale comités.

Deze webinar is een nieuwe versie van hetgeen al gegeven werd midden vorig jaar. Nieuwe accenten worden gelegd en andere mogelijkheden worden aangetoond. Dus ook voor de toehoorders van 2020 nog interessant om opnieuw mee te volgen. Toch is het nuttig om de webinar van 2020 ter voorbereiding (opnieuw) te bekijken, alsook alle andere info op onze website.

Inschrijven kan via deze link, graag ten laatste op donderdag 4 maart om 12u00.

2. Koppeling elektronische tijdopname
Wanneer: maandag 22 maart om 19u00.
Doelgroep: operatoren ET in de clubs.

Ook de link met de fotofinish (ET) is voorzien in dit systeem. Wil je weten hoe dit werkt? Schrijf je dan zeker in via deze link, graag ten laatste op vrijdag 19 maart om 12u00.

SAMEN MAKEN WE DE CLUB STERKER!

Atletiek Vlaanderen ondersteunt de clubwerking met twee initiatieven:

1) CLUBGRADE: gericht naar het versterken van het bestuurlijk vermogen van de club. Meer info.

Dankzij projectfinanciering van de Vlaamse Overheid kunnen we de clubbijdrage beperken tot 200 euro, een kost die je later nog kan gebruiken in het kader van de fondsen van de federatie. Wil je er meer over weten? Neem deel aan één van volgende online infosessies, specifiek gericht naar onze atletiekverenigingen:

  • op maandag 29 maart tussen 20u-21u30
  • op donderdag 22 april tussen 20u-21u30

Inschrijven kan via deze link. Deelname aan deze infosessies is gratis. Graag uiterlijk 1 dag vooraf inschrijven zodat we je tijdig de link voor de sessie kunnen doorsturen.

2) BOOST JE CLUB!: gericht naar jongeren (16j-25j) die een initiatief ontwikkelen om na de coronaperiode opnieuw leden naar de club te trekken en/of nieuwe leden te werven. Meer info.

Moedig de jongeren in jouw club aan om een initiatief te ontwikkelen om jouw clubleden weer te binden, de sfeer opnieuw in de club te brengen, de uitstraling van de club in de gemeente te vergroten, nieuwe leden te werven,…

De jongeren worden begeleid in het project, ze kunnen een budget van 500 euro krijgen voor de realisatie van het project én ze komen in aanmerking voor een heel waardevolle prijs. Een WIN voor de club, een WIN voor de jongere die hier heel veel uit zal leren en een WIN voor de federatie die het seizoen 2021-2022 weer op volle kracht wil starten!

Meer info over deze clubprojecten: Paula Vanhoovels, 02/474 72 22.

VERSLAGEN

Je kan de verslagen van volgende vergaderingen terugvinden op onze website: