25/06

Officiële berichten - 25/6/2021

logo val

Herlaad je sportclub: in 6 stappen de toekomst van jouw club bepalen

In het traject ‘Plan de toekomst van jouw sportclub’ gaat het team van “Herlaad je sportclub” (VSF) op zoek naar waar de energie van jouw sportclub zit. Er wordt een foto gemaakt van je club door zowel sterktes als zwaktes in kaart te brengen, er wordt gezocht naar kansen en je bekijkt samen waar je je club ziet binnen 5, 10 of 15 jaar.
  
De begeleiders van het traject, Evy Van Coppenolle en Ilse Vanhoorelbeke, duiken in een traject van 6 groepssessies afgewisseld met individuele coachingsmomenten per sportclub.

Intekenen op dit traject is een unieke kans om op enkele maanden tijd jouw club nieuwe energie te geven, te structureren en te (her)plannen. Je eindigt het traject met een concreet plan van aanpak waar je club verder mee aan de slag kan.

Het traject start op 16/09/21 en zal ongeveer 6 maanden duren. Inschrijven is GRATIS en kan tot 31 augustus via deze link .
Vragen kan je stellen via info@herlaadjouwsportclub.be.

Via deze link kan je de webinar betreffende dit aanbod bekijken (ong. 1u). De presentatie van deze webinar kan je in bijlage terugvinden.

 

VERSLAGEN

Je kan het verslag van volgende vergadering terugvinden op onze website: