13/09

Officiële berichten - 13/09/2018

logo val

ZOMERKALENDER 2018

Aanpassing:

WEG

  • 18681 (Brussels Ekiden): gaat door op zaterdag 29 september !!!

 

AANGEPAST TIJDSCHEMA BK ESTAFETTEN 16 SEPTEMBER 2018 (ANDENNE)

Per vergissing werd op onze website het tijdschema van vorig zomerseizoen (2017) gepubliceerd.Het aangepaste en correcte tijdschema staat nu online.(OPGELET: de estafettewedstrijden in de namiddag zijn vervroegd !!!)

 

VERGADERING FLANDERS CUP

Op maandag 1 oktober vindt de vergadering van FC-organisatoren plaats in de kantoren van Atletiek Vlaanderen. De verenigingen die een aanvraag voor organisatie indienen worden hierop uitgenodigd. U wordt verwacht om 18u30. Gelieve uw komst te bevestigen bij Josefien

 

VERZEKERING BIJ HUUR ACCOMMODATIE EN MATERIAAL

Huurt je club accommodatie of materiaal, dan dien je bij de verhuurder na te vragen of je een extra verzekering contractuele aansprakelijkheid en brand dient af te sluiten. De schade aan roerende en onroerende goederen van derden die jullie huren, lenen of gebruiken tijdens of voor een activiteit is namelijk niet automatisch verzekerd.U kan hiervoor een dagverzekering aanvragen, kostprijs via Ethias:
Voor één dag:

  • Brand: 6,42 EUR
  • Contractuele aansprakelijkheid: 27,31 EUR

Meer informatie over verzekeringen die je als club kan afsluiten kan je via de website raadplegen.  Het inschrijvingsformulier voor deze verzekeringen kan je ook op deze pagina terugvinden.