12/08

Officiële berichten - 12/08/2016

logo val

ZOMERKALENDER 2016

NIEUW:

WEG

  • 16717 (24/9 – HCO): “MetaRelax Ostend Night Run” (meer info)

KAMPIOENSCHAPPEN:

 

RIO HOUSE – ATLETIEKACTIVITEITEN

Het BOIC organiseert gedurende de duur van de Olympische Spelen een “Rio House” op het strand van Oostende (tegenover het Kursaal).

Op 17/8 en 19/8 worden daar de hele dag atletiekactiviteiten georganiseerd waar jong en oud kunnen aan deelnemen. In bijlage het volledige programma van die dagen.

Gelieve deze info via uw kanalen (facebook, website, …) bij uw leden te verspreiden!

 

BESTUURDERSGEGEVENS OP ALABUS

De bestuurdersgegevens van uw vereniging, die beschikbaar zijn via Alabus, moeten overeenkomen met de laatst ingediende statuten van de VZW. Wij vragen u dit te controleren en zo nodig tegen 1 september in orde te brengen.

Indien er wijzigingen gebeurd zijn aan de samenstelling van uw bestuur moet u een wijziging aan de statuten indienen. Meer info  

Hulp nodig? Dan kan u terecht bij het Dynamo Project: 09 243 12 94 – info@dynamoproject.be  of bij Paula  (02/474 72 22).

 

JEUGDSPORTFONDS

In het kader van het Jeugdsportfonds en het Recreatiesportfonds dienen trainerslijsten en bijscholingslijsten ingediend te worden. Deze documenten kan u hier terugvinden. 

Let wel: wij vragen om ALLE trainers door te geven, ook de niet-gediplomeerde trainers en gasttrainers (die niet aangesloten zijn bij uw vereniging) die minstens 10 maal per jaar een training geven in de club. Deze documenten moeten samen met het aanvraagformulier uiterlijk 15/9 ingediend worden via jeugdsportfonds@val.be .  

Meer info of hulp nodig bij het indienen van het document? Contacteer Paula – 02/474 72 22.