12/08

KVV cadetten en scholieren: rookvrij en met livestream

emailhandtekening
Onze cadetten en scholieren maken zich klaar voor hun Kampioenschap van Vlaanderen op zondag 15 augustus. Na Heusden-Zolder is de piste in Deinze dit jaar de plaats waar het moet gebeuren en dat het liefst in een rookvrije omgeving. De Vlaamse Atletiekliga ondersteunt namelijk de actie van Generatie Rookvrij. Het namiddagprogramma zal ook te volgen zijn op een livestream als onderdeel van een proefproject om atletiek meer te promoten.

Generatie rookvrij

Tijdens het Kampioenschap van Vlaanderen voor cadetten en scholieren willen we aandacht vragen voor een rookvrije omgeving. Als sportfederatie vinden we het belangrijk dat onze jeugd kan opgroeien in rookvrije omgevingen. Want rookvrij, da’s normaal. Jouw bijdrage? Niet roken op de atletiekpiste, maar ook daarbuiten niet in het zicht van jongeren. Want zien roken doet roken. Daarmee steunen we het initiatief “Generatie Rookvrij”. Meer info: www.generatierookvrij.be.

Livestream

Het namiddagprogramma van de Vlaamse titelstrijd zal ook live te volgen zijn. Vanaf 13u40 kan je wedstrijden volgens op deze livestream op de YouTube-account van de Vlaamse Atletieliga. De livestream kadert binnen een proefproject om atletiek dichter bij het publiek te brengen, onze sport meer te promoten en meer onder de aandacht te brengen. 

Alle info over het Kampioenschap van Vlaanderen voor cadetten en scholieren vind je hier en morgen volgt onze voorbeschouwing.