06/10

Klaar voor de Kids & Co dag?

nad-0631
Wil je er graag bijzijn op de Kids & Co dag op 16 oktober? Je hebt nog een week tijd om te schrijven voor onze jaarlijkse bijscholingsdag voor jeugdtrainers. Op het programma staan een reeks theorie- en praktijksessies voor jeugdtrainers van zowel kangoeroes en benjamins als pupillen en miniemen.

Laatste kans om in te schrijven

Op zaterdag 16 oktober kan je in atletiekstadion De Veen en de Golazo Arena in Heusden-Zolder terecht voor een nieuwe editie van de Kids & Co Dag! Het programma omvat drie theorie- en drie praktijksessie voor jeugdtrainers. Voor trainers van kangoeroes en benjamins staan onder meer sessies over gedragsproblematiek als multimove in atletiek op het programma en voor trainers van pupillen en miniemen staat een initiatie polsstok, krachttraining en ook een sessie om de actieve leertijd bij technische nummers te verhogen gepland. Alle deelnemers krijgen ook een attest, opgemaakt door de Vlaamse Trainersschool.

Het volledige programma met alle sessies en informatie om in te schrijven voor de Kids & Co Dag vind je hier.

Extra bijscholingen

Wil je jouw kennis en vaardigheden nog meer aanscherpen? In oktober organiseren we nog verschillende bijscholingen voor jeugdtrainers om met volle goesting aan een nieuw atletiekseizoen te beginnen. Een overzicht van alle bijscholingen voor jeugdtrainers vind je hier.

Meer info

Wil je graag mee info over de opleidingen? Neem contact op met Sietske Lenchant (02/474 72 19). Indien de club een factuur wenst voor de deelnemers, neem dan ook contact op met Sietske. Een gezamenlijke betaling wordt dan voorzien waarbij de club de inschrijvingen betaalt. De deelnemers dienen zich dan níét via de webshop in te schrijven.