12/03

Hanne Maudens heeft zomerplanning klaar

wkj-22-maudens-juicht

Hanne Maudens.

Hanne Maudens heeft er een kort maar geslaagd indoorseizoen opzitten. Ondertussen staat alles in het teken van het zomerseizoen, en meer bepaald het EK in Berlijn.

De luxe die Hanne Maudens/VS komend zomerseizoen heeft, is dat haar EK-selectie al binnen is. Ze moet alleen nog vormbehoud aantonen. De weg naar Berlijn is ondertussen uitgestippeld.

"Eind maart vertrek ik op VAL-stage naar Turkije. De doelen tussen nu en het zomerseizoen zijn de stabiliteit in mijn kampnummers en mijn snelheid verder opdrijven, en daarnaast de hordefrequentie nog wat omhoog krijgen."

De fantastische 6.113 punten die Hanne vorig jaar in het Oostenrijkse Götzi verzamelde, waren meer dan genoeg voor een ticketje Berlijn. Daarvoor was de eis 5.900 punten. Ook dit jaar staat Götzis op de agenda.

"Na de stage zal ik een drietal wedstrijdes doen om Götzis voor te bereiden. Nadien doe ik opnieuw enkele losse wedstrijden om het EK voor te bereiden. Na de examens in juni volgt er wellicht nog een kleine trainingsstage in functie van dat EK."