23/08

Win een gesigneerd exemplaar van ‘Op de loop’ over Bashir Abdi

boek-bashir-abdi-op-de-loop-5
Wil je kans maken op een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Op de loop’ over het levensverhaal van Bashir Abdi, onze bronzen medaillewinnaar op de Olympische Spelen? Vul onze wedstrijdvraag en maak kans op een van de vijf exemplaren!

Auteur Peter Vervaet schetst een uniek portret van de persoon achter de atleet Bashir Abdi, bronzen medaillewinnaar op de Olympische marathon, Europees vice-kampioen op de 10.000 meter en Belgisch recordhouder op de marathon. Op de loop beschrijft de moeizame weg van Mogadishu tot de marathon van Tokio in 2020, waar Bashir Abdi een toptijd neerzet van 2u04’49”. Het boek gunt een blik achter de schermen van kleine wedstrijden en grote kampioenschappen. Maar het is bovenal een verhaal over veerkracht en aanpassingsvermogen. Met een voorwoord van Mo Farah en een nawoord van Koen Naert.

Doe mee en beantwoord hier onze wedstrijdvraag om kans te maken op een van de vijf gesigneerde exemplaren. Je hebt tot en met dinsdagmiddag om 12u00 de tijd om de wedstrijdvraag te beantwoorden.