01/03

Vooruitblik atletiekweekend: BK cadetten en scholieren en BK juniores en beloften in WKI-weekend

20240121-000340-johnny-de-ceulaerde-kvv-gent-indoor-nikon-d4s-d4s9004

Een actiebeeld van het KVV indoor voor cadetten en scholieren.

Terwijl het WK indoor zich afspeelt in Glasgow betwisten de cadetten en scholieren (zaterdag in Gent) en de juniores en beloften (zondag in Louvain-la-Neuve) hun nationaal kampioenschap. Een weekend met indooractie op alle fronten.

Vandaag start het WK indoor in Glasgow met liefst 15 landgenoten. Een uitgebreide voorbeschouwing leest u hier. De actie van de Belgen is te volgen op onze WKI-pagina. waar ook een livestream terug te vinden is. 

De cadetten en scholieren claimen zaterdag de Gentse topsporthal voor hun Belgisch kampioenschap. Wie geen moment van de actie wil missen kan dit BK volgen zaterdag van 9u30 via de livestream. 

Een dag later is het de beurt aan de juniores en beloften. Zij mogen aan de bak in Louvain-la-Neuve voor het laatste nationaal indoorkampioenschap van het seizoen. 

Alle info over het BK indoor cadetten en scholieren en het BK indoor juniores en beloften is terug te vinden op onze kampioenschapspagina.

Van veldlopen is geen sprake meer begin maart. Atletiekclub Volharding organiseert in Beveren nog een indoorjeugdmeeting voor kangoeroes en benjamins en voor pupillen en miniemen. Diezelfde club richt ook een winterwerpmeetng in. Alle info op atletiek.nu