27/09

vanaf nu: Vlaamse Veldloopweek

vlaamse-veldloopweek
In de week van 24 september tot 2 oktober wordt de Vlaamse jeugd tijdens de Vlaamse Veldloopweek opnieuw volop warm gemaakt voor het lopen en de atletiek in het algemeen.

De Vlaamse Veldloopweek is een initiatief van de Stichting Vlaamse Schoolsport (SVS) en Sport Vlaanderen in nauwe samenwerking met de gemeentelijke sportdiensten en de Vlaamse Atletiekliga. 

Met 275.000 voorinschrijvingen, gespreid over 295 gemeenten kunnen we stellen dat haast elke jongere in Vlaanderen deze week de loopschoenen aantrekt.
De 28ste editie van de Vlaamse Veldloopweek, die verbazingwekkend jaarlijks blijft groeien in populariteit, belooft dus opnieuw een voltreffer te worden.

Onze verenigingen maken gretig gebruik van dit initiatief : haast elke vereniging werkt mee aan de organisatie van één of meerdere veldlopen. Een kans om de clubwerking te promoten en nieuwe leden aan te trekken!

Wil je meer weten over dit initiatief? Wil je weten of ook jouw gemeente een veldloop organiseert? Neem een kijkje op de website van de Vlaamse veldloopweek 2016!