01/09

Running&Co dag 23.10

foto-8-min

Running&Co dag 23.10

Met de 4de Running&Co dag bieden we dit jaar weer een mooie waaier van workshops aan waarmee zowel competitieve als recreatieve lopers en loopbegeleiders de kwaliteit van hun trainingen kunnen verhogen.

Na een ontspannen (facultatieve) natuurloop verdiepen we ons in het mindfulrunnen. Experte Marleen Claeys licht in de voormiddag toe wat mindfulrunnen inhoudt, ze heeft het over de 10 stappen in het mindfulrunnen en het handboek dat ze samenstelde ter ondersteuning van de opleiding "RunMindful Begeleider", die in het najaar opstart. En ook Europees kampioen marathon Koen Naert zal verduidelijken hoe hij het mindfulrunnen ervaart en toepast tijdens zijn trainingen én wedstrijden.

In de namiddag bieden we een gamma van workshops zodat elke loper, recreatief of competitief, aan z'n trekken komt: van trailrunnen tot stabilisatie en beweeglijkheid, van High Intensity Interval Training tot conditietraining voor 60+-ers en loopvarianten voor jongeren. En natuurlijk ook praktijksessies van het mindful lopen.

Daarnaast bieden we een programma voor clubbestuurders en vertrouwenspersonen.

Het volledige programma en alle praktische info kan je hier terugvinden.