04/02

Voorjaarsopleidingen in Running

runninghds043

Voorjaarsopleidingen in Running

Running&Co organiseert in het voorjaar verschillende opleidingen en bijscholingen ten behoeve van de beginnende en de gevorderde loopbegeleider.

In West-Vlaanderen worden twee opleidingen Initiator Running georganiseerd. Voor een lessenreeks op maandagavonden kan je terecht in Kortrijk, voor een zaterdagopleiding kan je terecht in Beernem (module 1) en Blankenberge (moduels 2,3 en 4).
De lessen in Blankenberge gaan door in de midweek van 6 juli tot en met 10 juli. Deelnemers kunnen tegen een voordelig tarief gebruik maken van het sportverblijf van Sport Vlaanderen. Buiten de lessen is ruimte voor eigen ontspanning voorzien. Een leuke combinatie van opleiding en vakantie! Vergeet je voor het verblijf niet uiterlijk 1 april aan te melden via paula@atletiek.be .

Daarnaast staan ook een aantal opleidingen Co-Runner op het programma. Deze worden georganiseerd op aanvraag van verenigingen maar staan open voor alle geïnteresseerden. De opleiding omvat 8u en is gericht naar startende loopbegeleiders van beginnende joggers.

Ten behoeve van de begeleiding van atleten met een handicap wordt in Genk een opleiding "Begeleiden van atleten met een handicap" voorzien. Deze opleiding leunt sterk aan bij de opleiding Aspirant-Initiator maar is volledig "vertaald" naar de noden van atleten met een verstandelijke handicap of autisme.

Alle info betreffende deze opleidingen kan je ten alle tijde terugvinden in de Opleidingskalender van Running&Co.

En dan zijn er nog een aantal bijscholingen, allen gericht naar de ondersteuning van de beginnende of de gevorderde loopbegeleider.
Raadleeg de bijscholingskalender van Running&Co voor meer info!