06/03

Initiator Running aan zee

simply-sybi-beachrun

Initiator Running aan zee

Van 6 tot 10 juli organiseert Running&Co in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool een Initiator Running-opleiding in het Sport Vlaanderen centrum te Blankenberge. Deelname kan extern of intern. Je kan dus een midweek "vakantie aan zee" koppelen aan je opleiding. Tussen de lesmomenten is er voldoende ruimte om te genieten van het nabijgelegen strand.

Let wel: deelnemers aan deze opleiding moeten vooraf Module 1 gevolgd hebben (in het voorjaar in Kortrijk en in Beernem mogelijk, zie info in de opleidingskalender) of al beschikken over een Initiator Atletiek-diploma of in het tweede jaar zitten als student LO.

De lessen worden overwegend georganiseerd in de voormiddag (9u-12u30) en op enkele avonden (19u-22u).

Lessenrooster

Inschrijven via de website van de Vlaamse Trainersschool

Het intern verblijf kost € 200 voor de midweek in volpension (van maandagmiddag tem.vrijdagmiddag). Inschrijven voor het verblijf via Paula Vanhoovels, paula@atletiek.be .  Deze inschrijving moet uiterlijk 10/4/2020 gebeuren!
Betalingsmodaliteiten worden bezorgd na inschrijving.

De stage van de opleiding verloopt individueel. Het indienen van het stageverslag en het feedbackmoment wordt in overleg met de cursisten in september georganiseerd op een nader te bepalen locatie en tijdstip.