07/07

Officiële berichten - 7/07/2017

logo val

BELGISCH KAMPIOENSCHAP 5000M AMH

Het Belgisch Kampioenschap 5000m voor atleten met een handicap wordt op 5 augustus in Lier/LYRA georganiseerd. Het betreft een kampioenschap in 2 klassen: een wedstrijd voor atleten met een 20/21 classificatie en een wedstrijd voor atleten met een fysieke handicap (uitgezonderd wheelers).

Om prestaties van atleten met een fysieke handicap onderling te vergelijken wordt de internationale IWAS-score gebruikt (tabel terug te vinden via deze link).

Beide wedstrijden verlopen gemengd (mannen en vrouwen samen). De wedstrijd is niet IPC-erkend.
De inschrijvingen gebeuren de dag zelf aan het wedstrijdsecretariaat.
De wedstrijden starten om 13u30. Het uurrooster kan men hier terugvinden.

BELGISCH KAMPIOENSCHAP AFLOSSINGEN AMH

Het Belgisch Kampioenschap aflossingen voor atleten met een handicap wordt op 3 september georganiseerd in Lier/LYRA. De inschrijvingen voor deze kampioenschappen verlopen uiterlijk 2 weken vooraf via Alabus, zoals voor de reguliere atleten.

Voor de AMH-atleten wordt een 4x100m en een 4x400m wedstrijd voorzien, voor zowel mannen als vrouwen. Er kunnen teams samengesteld worden in de volgende klassen: VE 20/21, FYS rechtopstaand en FYS wheelers. Deze wedstrijd is IPC-erkend.

Het tijdschema kan men hier terugvinden.

VOORINSCHRIJVINGEN BK 10KM A.C. EN MAS

De voorinschrijvingen voor het BK 10km A.C. en Mas te Lokeren worden afgesloten op 23 juli. Inschrijven kan via deze link.

KANTOREN GESLOTEN

Op dinsdag 11 juli zullen de kantoren van de Vlaamse Atletiekliga gesloten zijn.