06/10

Officiële berichten - 6/10/2022

logo val

JEUGDLEDEN - ALABUS

Ter herinnering: jeugdleden (tem Miniem) kunnen vanaf heden enkel nog aansluiten met een wedstrijdvergunning. Ze krijgen de status jeugdlid.

 

BEVRAGING DIVERSITEIT

Om onze werking naar doelgroepen te optimaliseren vragen we alle clubs even de tijd om te antwoorden op 3 vragen:

  • Heb je anderstalige* deelnemers in je club? Zo ja, geschat aantal -14j/+14j. (even na te vragen bij het trainerscorps)
    * anderstalig = niet-Nederlandstalig in de thuissituatie
  • Werk je met een sociaal tarief? Zo ja, werk je met een systeem van kansenpas, UIT-pas, …  waarbij de gemeente tussenkomt? Hoeveel personen waren dat in het voorbije sportjaar?
  • Heb je een transgenderpersoon in je club?

We vragen je deze antwoorden uiterlijk 14/10 in te dienen via Diversiteit in de club (formdesk.com)

Meer info: Paula@atletiek.be

 

RECREATIESPORTFONDS 2022

Atletiek Vlaanderen verdeelt ook dit jaar €20.000,00 onder de clubs die aandacht hebben voor een kwaliteitsvol recreatieaanbod. Om in aanmerking te komen voor dit fonds moet de club op datum van 30/9/2022 minstens 10% recreanten hebben onder haar leden. De ledenlijst werd deze week naar de clubs verstuurd, op die basis kan je voor jouw club beoordelen of je in aanmerking komt.

De intentie om te willen deelnemen aan het fonds wordt ingediend door uiterlijk 15/10 de lijst in te sturen van ACTIEVE RECREATIEVE loopbegeleiders. Hiermee bedoelen we begeleiders van beginnende en gevorderde joggers. Deze lijst kan je downloaden via https://www.atletiek.be/club/fondsen#recreatiesportfonds . Indien we geen lijst ontvangen zullen we jouw club niet opnemen in de deelnemende verenigingen.

Het reglement van het Recreatiesportfonds ’22 is via bovenstaande link ook raadpleegbaar.
Let er vooral op dat je, om in aanmerking te komen voor het kwalitatieve luik (50% van de middelen), minstens één deelnemer moet hebben aan de Opleidingsdag Atletiek (incl. Running&Co dag) van 15/10 te Leuven.

 

SLUITINGSDAG KANTOREN

Op vrijdag 7 oktober 2022 zullen onze kantoren gesloten zijn en zijn wij bijgevolg niet bereikbaar.