05/11

Officiële berichten - 5/11/2021

logo val

LASTENBOEKEN 2022

De nieuwe lastenboeken 2022 voor Vlaamse Kampioenschappen (piste en weg) en voor Bekers Van Vlaanderen staan op onze website. Wijzigingen zijn aangeduid in het rood.

DIGITALE DAG VAN DE SPORTCLUBBESTUURDER – 20/11/2021

Organisatie: Vlaamse Sportfederatie

  • 16 relevante webinars voor jouw sportclub. Vragen rond boekhouding, digitalisering, btw, inkomsten voor je club, sponsoring, verenigingswerk, vzw-wetgeving, video, privacy,...
    De VSF weet er weg mee.
  • Keuzestress? Niet nodig! Volg 2 webinars naar keuze en bekijk achteraf de opnames van alle 16 webinars.
  • Volg dit alles vanuit jouw zetel. Het koffieapparaat is op wandelafstand.
  • Kostprijs? 15 euro om je een dagje te laten bijscholen. Opgepast: vanaf 13/11 geniet je niet meer van het voordeeltarief en wordt dit 20 euro.

Inschrijven kan via deze link.

BEN JIJ DE JONGE LEEUW DIE JE CLUB ZOEKT?

De Vlaamse Atletiekliga gaat op zoek naar Jonge Leeuwen die hun clubwerking kunnen versterken. Dat kan zowel op organisatorisch, sportief, promotioneel als op communicatief vlak. Heb jij een idee om de werking van jouw club te verbeteren? Word dan een jonge leeuw!

Win tot 8000 euro
Wat is jouw WIN? Je krijgt van ons een financiële impuls van 500 euro én je komt in aanmerking om volgend voorjaar deel te nemen aan het sporttak overschrijdend project van de Vlaamse Sportfederatie, waar je professioneel begeleid wordt voor jouw project én je in aanmerking komt voor een prijzenpot van maar liefst 8000 euro!

Doe mee met jouw project
Heb je een leuk idee en zin om jouw club te versterken? Dien jouw voorstel van project voor 1 december in bij Nick. Het project werk je uit in het voorjaar van 2022. Alle info en het sjabloon om je project in te dienen vind je hier terug.

TRAINERSCOMMISSIE WIL JOUW INPUT!

De trainerscommissie lanceert een nieuwe bevraging om zijn werking verder te optimaliseren. Onze doelen als adviesorgaan zijn een adviserende functie rond het beleid aangaande het professionaliseren van trainers, het faciliteren van participatie van zoveel mogelijk trainers in het algemene beleid en de ondersteuning van de beleidscommissies en de raad van bestuur van de Vlaamse Atletiekliga. En daarvoor hebben ze jouw input nodig.

Deze korte bevraging staat in het teken van de verdere opmaak van het werkplan van de trainerscommissie. De bevoegdheden van de trainerscommissie kan je hier terugvinden. 

Deel jouw mening
De bevraging vind je hier terug en het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Je kan de bevraging invullen tot en met 30 november 2021. De resultaten en conclusies worden besproken in de trainerscommissie.

SLUITINGSDAGEN KANTOREN VLAAMSE ATLETIEKLIGA

De kantoren van de Vlaamse Atletiekliga zijn gesloten op donderdag 11, vrijdag 12 en maandag 15 november 2021.