25/11

Officiële berichten - 25/11/2020

logo val

NIEUWE WEDSTRIJDVORM KANGOEROES-BENJAMINS

Vanaf het komende zomerseizoen 2021 zullen jeugdwedstrijden er enigszins anders uitzien. Voor het eerst kunnen ook kangoeroes deelnemen aan pistewedstrijden. Samen met deze vernieuwing werd ook de competitie voor benjamins onder de loep genomen en zijn we tot een vernieuwd concept gekomen voor deze twee leeftijdscategorieën. We hebben de volledige vernieuwing met alle aanpassingen uitgeschreven in het handboek wedstrijden kangoeroes & benjamins.

Verenigingen kunnen vanaf komende zomer drie soorten jeugdmeetings organiseren:

  • Jeugdmeeting KAN-BEN
  • Jeugdmeeting KAN-MIN
  • Jeugdmeeting/jeugdmeerkamp PUP-MIN

De organisatie van een jeugdmeeting/jeugdmeerkamp PUP-MIN wijzigt niet, maar kan uiteraard in functie van de jeugdmeeting KAN-BEN wel herbekeken worden door de organisatie. Heb je na het lezen van het handboek nog vragen? Neem dan contact op met Liesl via mail of 02/474 72 21 (telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9u00 en 16u00).

AANKOOP MATERIALEN VOOR DE ORGANISATIE VAN DE NIEUWE JEUGDMEETING KAN-BEN

Atletiek Vlaanderen plant een groepsaankoop om de belangrijkste materialen die noodzakelijk zijn om deze nieuwe/vernieuwde disciplines in deze wedstrijdvorm te kunnen aanbieden.
Clubs zullen kunnen aangeven welke materialen ze via deze groepsaankoop wensen aan te kopen. Op die manier kunnen we een mooie korting verkrijgen bij de aankoop van verschillende materialen zoals plyoboxen, medecineballen, vortexen. Meer info over de groepsaankoop volgt nog.

AANVRAAG WEDSTRIJDEN ZOMERSEIZOEN ALABUS

Het aanvragen van wedstrijden voor het zomerseizoen 2021 in Alabus is mogelijk vanaf vrijdag 27 november t.e.m. zondag 13 december 2020. Gelieve er zeker op te letten om het juiste type meeting aan te vragen.
Het aanvragen van wegwedstrijden dient te gebeuren via het formulier dat je kan downloaden onder “Bijlages publiek” in Alabus. Hiervoor geldt dezelfde deadline (ingevuld te bezorgen via mail aan Josefien).

STEMMING KANDIDATEN BELEIDSCOMMISSIES EN ADVIESCOMMISSIES

De online stemming is gisteren van start gegaan en loopt tot 1 december (16u00). De CV van kandidate Hilde Muls hebben we niet op tijd kunnen toevoegen in het systeem, je kan haar CV hier terugvinden.