20/05

Officiële berichten - 20/5/2022

logo val

FEDERALE ZOMERKALENDER 2022

Na de Allianz Vlaamse Kampioenschappen richten we ons op de Allianz Belgian Championships. Het tijdschema van het BK alle categorieën kreeg intussen definitief vorm en de wedstrijden worden dit jaar gespreid over drie dagen, namelijk op 24, 25 en 26 juni 2022. Nog nieuw is dat de nationale titelstrijd plaatsvindt in Gentbrugge en niet in Brussel. Het volledige tijdschema van de Allianz Belgian Championships vind je op onze website.

AANVRAGEN WINTERSEIZOEN 2022-2023

Vanaf vandaag tot en met woensdag 22 juni kunnen de clubs de DATUM van hun winterwedstrijden (veldlopen/indoor/outdoor/buiten stadion) aanvragen via ALABUS. Vergeet hierbij niet dat een wedstrijd uit het verleden ook gekopieerd kan worden! Dit kan je later heel wat werk besparen.

Gelieve bij de aanvragen rekening te houden met de nieuwe indoor- en veldloopreglementen die binnenkort op onze website zullen verschijnen.

BEKER VAN VLAANDEREN MASTERS 28 MEI 2022

Niet-startgerechtigde atleten: *

Voorwaarden voor deelname aan de BvV
Een vereniging mag enkel atleten opstellen die aangesloten werden vóór 1 januari. Uitgezonderd:

  • Atleten van Belgische nationaliteit voor wie het een eerste aansluiting betreft.
  • Atleten die opzeg van lidmaatschap hebben gegeven gedurende de wettelijke periode (15 sep–15 okt).

In navolging van deze reglementering, publiceren wij hieronder de namenlijst van atleten die niet in aanmerking komen voor deelname aan de komende interclub-wedstrijden Masters (wegens aangesloten ná 1 januari 2022 + niet voldaan aan één van de bovenstaande voorwaarden).

Ter info: Atleten die ná publicatie van deze namenlijst worden aangesloten, kunnen slechts deelnemen:

  • indien het een eerste aansluiting betreft voor atleten met de Belgische nationaliteit
  • indien zij gedurende de wettelijke periode (15 sep-15 okt) opzeg van lidmaatschap hebben gegeven

*gelieve deze info door te geven aan alle betrokken personen

Naam

Lifenr. 

Club

Cat.

Geslacht

Afdeling

MORON Adam - 35

5098383

LOOI

Mas

Man

Afd. 1

VAN PARIJS Marleen

5053829

AZW

Mas

Vrouw

Afd. 2A

VACATURE: DIGITALE DUIZENDPOOT (ZELFSTANDIGE/JOBSTUDENT)

Atletiek Vlaanderen organiseert in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool jaarlijks heel wat atletiekopleidingen. In 2022 zetten we extra in op het digitaliseren van deze opleidingen zodat in de toekomst meerdere cursusorganisaties kunnen doorgaan in een vorm waarbij fysieke contactmomenten, online lessen en zelfstudie (blended learning) elkaar afwisselen.

Om deze opleidingen zo optimaal en kwalitatief mogelijk te ontwikkelen zijn we op zoek naar digitale duizendpoten. Heb jij een achtergrond in multimedia, ICT of dergelijke en ben je creatief aangelegd? Dan ben jij misschien wel de juiste persoon! Je vindt er alles over in onze vacature.

VERSLAGEN

Je kan de verslagen van volgende vergaderingen terugvinden op onze website: