16/09

Officiële berichten - 16/9/2019

logo val

 

SPAMMAIL

U ontving vandaag wellicht een mail van paula@atletiek.be met als onderwerp “Vriendelijk beoordelen en reageren”. Dit mailadres werd gehackt, je mag deze mail dus verwijderen. Het probleem werd inmiddels opgelost.


VERSLAG BELEIDSCOMMISSIE RECREATIE

Het verslag van de Beleidscommissie Recreatie van 9/9 kan je hier raadplegen.

 

BIJSCHOLING “SPORTBEGELEIDING OP MAAT” VOOR BESTUURDERS EN TRAINERS

Kom je in je club vaak in contact met nieuwkomers of Franstaligen die het Nederlands nog niet beheersen en in jouw club wel actief willen zijn als trainer of begeleider?In de infosessie “Sportbegeleiding op maat”  krijg je een hulpmiddel en verwerf je inzichten om mensen met een taalachterstand in de sport te begeleiden en in te zetten in jouw werking.Lesgevers: Betty Autrique (Voorzitter en trainer Beerschot VAC en Leerkracht LO) en Eric Van Troyen (Lesgever Nederlands in het Centrum voor Basiseducatie Antwerpen).

Wanneer? Op zaterdag 28 september 2019 van 9u30 tot 12u30
Waar? In de kantine van BVAC, Kielpark, Jan Frans Van de Gaerstraat, 2020 Antwerpen
Doelgroep: trainers, bestuurders, leerkrachten
Prijs: € 25
Leden van de Vlaamse Atletiekliga kunnen gratis deelnemen aan deze sessie. Per deelnemende club ontvang je daarenboven van de Vlaamse Atletiekliga 1 gratis map “Sportbegeleiding op maat”. Ieder deelnemer ontvangt een deelnameattest.
Inschrijven: via mail naar Paula .

OPROEP KANDIDATEN WERKGROEPEN

De raad van bestuur start in kader van de lange termijn strategie 2 werkgroepen op:

Werkgroep communicatie:
De communicatiestrategie van de federatie uitwerken en vormgeven. Het zinvol combineren van onze huidige communicatie (website/nieuwsbrief/off.ber./facebook/twitter) met de steeds groeiende mogelijkheden van nieuwe media. Op korte termijn ook het profiel van een nieuwe communicatiemedewerker uittekenen.

We zoeken 2 vrijwilligers om deze werkgroep te versterken. Onze voorkeur gaat naar enthousiaste en gemotiveerde mensen vertrouwd met onze sport, maar ook met bewezen ervaring in communicatie, media,…

Werkgroep informatica:
De eerste prioriteit is definiëren van de functionaliteiten van een product dat de huidige wedstrijdsoftware (WV11) kan vervangen. In 2de fase het selecteren van een nieuwe oplossing.

We zoeken 2 vrijwilligers om deze werkgroep te versterken. We zijn niet op zoek naar informatici of technische mensen, maar naar ervaren organisatoren die goed de noden kennen van het voorbereiden, uitvoeren en verwerken van alles wat bij de organisatie van een wedstrijd komt kijken.

KANDIDATUREN INSTUREN BIJ ludwig@atletiek.be tegen 1 oktober 2019 !!!