11/03

Officiële berichten - 11/3/2022

logo val

ZOMERKAMPIOENSCHAPPEN 2022

Correctie datum Belgisch Kampioenschap Werpvijfkamp Masters (ACW): 17/7/2022!

HELP VLUCHTELINGEN MET TWEEDEHANDS SPORTKLEDIJ

Door de vluchtelingenstroom vanuit Oekraïne is er opnieuw een grotere vraag naar ondersteuning in sportmateriaal. Daarom richten we ons opnieuw tot onze verenigingen om zoveel mogelijk tweedehandskledij in te zamelen. We zoeken tweedehands loopkledij in goede staat: loopschoenen, loopbroeken/leggings, shorts, regenjassen, sweaters, loopshirts, handschoenen, mutsen, sportsokken, shirts met lange mouwen, …

Om het inzamelen te bevorderen werden weerbestendige A2-pancartes voorzien die de club gratis kan aanvragen via Paula en die je op jouw trainingslocatie kan plaatsen zodat iedereen die er langskomt kan zien dat er kledij wordt ingezameld. Die pancarte zet de clubverantwoordelijke aan een doos of wasmand, waarin de kledij verzameld wordt.

Bestel nu je pancarte via Paula en we geven ze mee tijdens de Algemene Vergadering van 19 maart!

BEGELEIDER G-ATLETIEK

De opleiding “Begeleider G-atletiek” werd aangepast met een online luik zodat de verplaatsing voor de deelnemers beperkt wordt tot 2 halve dagen. Meer info over de opleiding kan je hier terugvinden.

Op zaterdag 19 maart gaan we van start met de opleiding in Molenbeek. Inschrijven kan nog tot 16 maart via deze link.

Het programma:
Za 19/03    10u-12        online
Za 16/04    10u-13u      praktijk
Za 23/04    10u-13u      praktijk
Di 26/04    19u30-21u30   online

WORD EEN SAFE SPORT ALLIES CLUB!

Wil jouw sportclub werk maken van een aanpak tegen grensoverschrijdend gedrag? Registreer je dan nu als Safe Sport Allies Club! ICES en Thomas More bieden een gratis workshop voor jouw sporters en trainers op de club en een gratis online webinar voor sportclubbestuurders en ouders aan.

Via het Europees project Safe Sport Allies bieden ze een gratis traject over preventie van grensoverschrijdend gedrag aan voor trainers, sporters, clubbestuurders en ouders van jouw sportclub. Dit met als doel dat zij beter weten hoe ze kunnen omgaan met grensoverschrijdend gedrag in de sportclub en wat de club kan doen om dit te voorkomen.

De lesgevers komen naar jouw club om de sessies voor sporters en trainers te begeleiden. Heeft jouw club interesse? Schrijf je dan in via deze link. Wil je graag meer informatie? Neem contact op met ICES en Thomas More via dit mailadres.

VERSLAGEN

Je kan het verslag van volgende vergadering terugvinden op onze website:

  • Beleidscommissie competitie: 1 maart