30/11

Nieuwe verantwoordelijke communicatie

pasfoto-bart-spruijt-2

Bart Spruijt

De Vlaamse Atletiekliga verwelkomde onlangs een nieuwe communicatieverantwoordelijke. Bart Spruijt komt het team versterken als opvolger van Ben Ghyselinck die in oktober de VAL verliet.

Bart is een bekend gezicht bij de Vlaamse Atletiekliga. Sinds 2006 maakt hij deel uit van de medewerkers die bijdragen leveren voor @tletiekleven en de website. In 2007 liep hij enkele maanden stage bij de VAL in het kader van zijn opleiding journalistiek. Michel Jordens (sinds 2020 met pensioen) leerde hem alles over de toen nog in printvorm uitgebrachte Atletiekleven en zo kreeg hij de microbe te pakken van de atletiekjournalistiek. 

Sindsdien bleef Bart op regelmatige basis bijdragen leveren als verslaggever en interviewer. Vooral in de provincie Antwerpen was en is hij erg actief. Van 2007 tot september 2022 werkte hij als freelance sportjournalist voor een aantal kranten met als specialisatie atletiek, duatlon en triatlon. Als actief lid van atletiekclub ESAK neemt hij regelmatig deel aan veldlopen en pistewedstrijden. 

Tot 30 juni 2023 zal Bart 3/5 werken om daarna voltijds aan de slag te gaan. Als communicatieverantwoordelijke zal hij onder meer de nieuwsbrieven en nieuwsberichten op de website verzorgen, het team vrijwilligers (fotografen en verslaggevers) aansturen, de communicatie stroomlijnen en de sociale media mee beheren.  U kunt hem contacteren op het e-mailadres bart@atletiek.be.