04/08

Nieuwe opleidingen in het najaar

markus-spiske-rvww8uzzyxc-unsplash
Vanaf september staan een nieuwe reeks opleidingen op het programma. In samenwerking met de Vlaamse Trainersschool bieden we opleidingen aan voor trainers van zowel jeugd-, recreatieve als competitieatleten. Sta je aan het begin van je trainerscarrière? Dan kan je in het najaar je eerste stappen zetten. Heb je al veel ervaring en wil je je als trainers graag verdiepen in een specifieke disciplines? Ontdek dan het aanbod met Trainers B opleidingen. En ook loopbegeleiders en recreatieve begeleiders kunnen zich in het najaar ook verdiepen met een nieuwe opleiding binnen ons Running & Co aanbod.

Opleidingen voor jeugdtrainers

Wil je graag aan de slag als trainer? Dan kan je in het najaar jouw eerste stappen zetten met een opleiding Start 2 Coach, initiator of instructeur B. In het najaar staan de volgende opleiding op het programma:

Het volledige aanbod met opleidingen voor jeugdtrainers vind je hier.

Loopbegeleiders en recreatieve begeleiders

Voor trainers en begeleiders van recreatieve lopers bieden we in het najaar ook enkele opleidingen aan. De opleidingen vormen telkens een praktische voorbereiding om als loopbegeleiders aan de slag te gaan.   Meer info.

  • Co-Runner
    • Molenbeek
      Clubs die een Co-Runner opleiding in de club wensen te organiseren, gericht naar Start2Run begeleiders, kunnen dit melden bij Paula Vanhoovels, paula@atletiek.be . Er zijn geen kosten voor de club aan verbonden.
  • Initiator Running (incl. Start2Coach Running, die afzonderlijk kan gevolgd worden)

Het volledige aanbod met opleidingen voor trainers van loopbegeleiders en recreatieve begeleiders vind je hier.

Begeleider G-atletiek

Voor begeleiders van atleten met een verstandelijke handicap en/of met autisme.  Meer info.

Verdiep je in een discipline als Trainer B

Voor trainers die hun initiator/instructeur al zak hebben en zich willen verdiepen in een bepaalde discipline binnen onze sport bieden we in het najaar een nieuwe reeks Trainer B opleidingen aan in verschillende disciplines. Onder begeleiding van een toptrainer verken je de gekozen disciplines in al haar facetten. Hieronder het overzicht van de Trainer B opleiding in het najaar:

Het volledige aanbod met opleidingen voor trainers van competitieatleten vind je hier.