24/11

Masterclass horizontale sprongen met Olympische coach

belgaimage-150499719-full
Op zaterdag 4 december organiseren we een masterclass in horizontale sprongen met een coach op wereldniveau. José Eduardo Sousa Uva traint atleten op Olympisch niveau en gaat tijdens deze masterclass onder meer onderwerpen als afzet- en aanlooptraining bespreken. Na de masterclass gaat José Uva in gesprek met de trainers en de trainers gaan ook met elkaar in gesprek onder leiding van onze kwaliteitsmanagers.

Olympisch succes

Tijdens deze online masterclass door José Eduardo Sousa Uva op zaterdag 4 december ligt de focus op de disciplines ver- en hinkstapspringen. De Portugese coach kende afgelopen zomer nog succes met hinkstapatlete Patricia Mamona die tijdens de Olympische Spelen in Tokio een zilveren medaille behaalde met een sprong van 15m01, goed voor een Portugees record.

Ga in gesprek

We zijn er ook van overtuigd dat onze trainers veel kennis beheersen en dat we veel kunnen leren van elkaar. Daarom gaan we na de webinar van José Uva in kleine groepen van maximaal 8 personen en onder leiding van onze kwaliteitsmanagers de besproken topics via interactieve vragenrondes en stellingen bespreekbaar maken en de discussie openen. Actief participeren is dan ook een must!

Basisvoorwaarden

Deze bijscholing richt zich naar trainers B en A ofwel trainers die atleten vanaf de cadettencategorie die deelnemen aan Belgische kampioenschappen begeleiden. Daarnaast vragen we ook dat de deelnemende trainers ervaring hebben met atleten die aan ver- en of hinkstapspringen doen. De webinar wordt in het Engels gegeven, dus een goede notie van het Engels is ook nodig om deze masterclass te volgen.  

De masterclass vindt plaats online plaats op zaterdag 4 december van 14u00 tot 15u30 en de voertaal van deze masterclass is Engels. De deelnameprijs voor VAT-leden is € 5, voor VAL-leden € 15 en voor niet-leden VAT/VAL € 30.

Meer info en inschrijving vind en doe je hier.