24/01

IFAM Indoor: Promotiecode voor onze clubs

20230204-000457-johnny-de-ceulaerde-ifam-nikon-d5-jdc5377

Camille Laus vorig jaar op de IFAM

Voor onze atletiekclubs werd er een promotiecode aangemaakt zodat zij massaal onze beste Belgische atleten zouden kunnen komen aanmoedigen tijdens de IFAM Indoor op zaterdag 3 februari 2024 in de Topsporthal Sport Vlaanderen Gent.

"IFAM Gent Indoor maakt deel uit van de prestigieuze World Indoor Tour, het circuit van de belangrijkste internationale atletiekmeetings. Aan dit circuit zijn de belangrijke “placing scores” verbonden in functie van de wereldranglijst, het nieuwe criterium om zich te plaatsen voor internationale kampioenschappen. We verwachten heel wat interessante namen - ook van Belgische zijde - met het oog op de Olympische Spelen.

Bovendien is er ook een prijzenpot van 15.000 euro voorzien voor de atleten. Daarnaast is er ook een jeugdprogramma toegevoegd aan het programma, zodat ook de jeugd in de voormiddag eerst kan komen deelnemen, alvorens de meeting bij te wonen. Het Belgisch kampioenschap 4x200m zal ook opnieuw tijdens de IFAM doorgaan. We danken dan ook uitvoerig onze partners om dit project rond te krijgen.” aldus Kim Barbé, van het organiserende Maspoe en Eendracht Aalst.

Boek jouw tickets online via deze website en gebruik de promotiecode van jouw club, gevolgd door 2024, dan geniet je van 20% korting. Bijv. KAAG2024, EA2024, DCLA2024,… Voor meer info kan je de organisatie contacteren via mail.