09/03

Herzog Medical officiële recovery partner

herzog
Vanaf maart 2021 is Herzog Medical de ‘Official Recovery Partner’ van de Koninklijke Belgische Atletiekbond en Atletiek Vlaanderen. Topatleten uit de Belgische selectie en de medische staf zullen vanaf heden bij internationale toernooien, kampioenschappen en trainingsstages de innovatieve Compry Recovery en Compry Cool systemen gebruiken.

Deze systemen worden dit weekend tijdens het EK indoor in Polen actief ingezet en bieden atleten een beter en sneller herstel na inspanningen. Zo kunnen onze atleten tussen series en na afloop van wedstrijden hun herstel direct een boost geven.

Herzog Medical: Prevent, Perform en Recover
Herzog Medical is een internationale speler op het gebied van compressie binnen de sport. Jarenlange medische ervaring, wetenschappelijk onderzoek en dialoog met sporters en medici vormen de basis voor het succes van de Nederlandse firma. Directeur Harald Herzog is blij met de samenwerking met de Belgische Atletiekbond: ‘Wij verbinden ons graag aan zo’n succesvolle en ambitieuze sportbond. Met onze producten Compry Cool en Compry Recovery leveren wij een belangrijke bijdrage aan het optimaal presteren van zoveel mogelijk atleten in België. Of het nu om de absolute top gaat of om de recreatieve atleet. Wij voorzien wereldwijd sporters met onze herstelproducten vanuit de filosofie: Prevent, Perform, Recover.’

Professionele herstelapparatuur voor atleten op elk niveau
Met Compry Recovery hebben atleten altijd hun eigen masseur bij de hand; thuis, onderweg of op het sportveld. Het apparaat is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en biedt atleten een beter en sneller herstel na inspanningen. Sporters die actief trainen vragen veel van hun lichaam en hebben te maken met spiervermoeidheid. Het herstel van spiervermoeidheid is sterk afhankelijk van de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met de pneumatische compressie van de Compry Recovery wordt de Belgische atletiektop in staat gesteld om alles uit hun herstel te halen en optimaal te presteren.