01/10

Ga op atletiekstage tijdens de herfstvakantie

img-9799
Wat is er leuker om het nieuwe atletiekseizoen te beginnen dan samen met andere atleten en trainers een weekje op stage te gaan? De Vlaamse atletiekliga biedt tijdens de herfstvakantie een atletiekstage aan voor atleten geboren vanaf 2008 t.e.m. 2004. Samen het nieuwe seizoen inzetten, klinkt leuk toch?

Het nieuwe seizoen sportief inzetten

De atletiekstage tijdens de herfstvakantie vindt plaats van maandag 1 november t.e.m. vrijdag 5 november in Herentals. Het is een intern kamp, met overnachting. Er is keuze uit afstandslopen, meerkamp en spurt-horden. We bieden een mooie en leerrijke mix aan van verschillende trainingen, we schenken hierbij ook extra aandacht aan stabilisatie- en krachttraining, loophouding en loopscholing. Sessies over relaxatie, voeding en drank krijgen een plaatsje in het programma. Naast de dagelijkse trainingen is er natuurlijk ook tijd voor spel en ontspanning.

Kostprijs

De atletiekstage staat open voor alle atleten geboren vanaf 2008 t.e.m. 2004 die op regelmatige basis trainen en deelnemen aan wedstrijden, er is geen bepaald niveau vereist. De kostprijs bedraagt 265 euro (all-in). Atleten die het financieel moeilijker hebben, kunnen een korting aanvragen van 50 euro bekomen.

Inschrijven

Neem je graag deel aan onze atletiekstage? Schrijf je dan in via onze webshop. Wil je graag nog wat meer informatie? Alle info over onze atletiekstages vind je hier.