Verschillende clubs organiseren jaarlijks één of meerdere atletiekkampen voor hun atleten. Ook de federatie draagt haar steentje bij door tijdens de vakantieperiodes verschillende kampen te organiseren.

De kampen die de federatie organiseert kan je hier terugvinden.

Voorwaarde voor deelname: minimaal 2x per week trainen, regelmatige deelname aan wedstrijden en in de gekozen discipline de basistechniek vlot kunnen uitvoeren.
De stages hebben als doel om de techniek te verfijnen om zo op termijn de prestaties te kunnen verbeteren.
De stages worden begeleid door ervaren en gediplomeerde trainers.

HERFST 2018

Inschrijven: (Explosieve disciplines 1 plaats vrijgekomen, uithouding volzet), gelieve per mail naar liesl@atletiek.be je aanvraag te richten.

Vervolmakingskamp miniemen-cadetten-scholieren
(°2001-2002-2003-2004-2005-2006)
Vervolmakingsstage te Herentals, volledig interne deelname.
Za 27/10/2018 tem Woe 31/10/2018
- discipline overschrijdende stage:
        - Explosieve nummers (1 plaats vrij gekomen)
        - Uithouding (Volzet)
De stage uithouding is volledig volzet maar je kan nog inschrijven, je komt op de wachtlijst te staan die wordt gecontacteerd bij afmeldingen.

Kostprijs 250 euro, 10 euro korting vanaf 2 kinderen per gezin (ook geldig voor cadetten-scholieren kamp). Niet geldig bij inschrijving voor 2 of meerdere kampen per persoon.

KERST-NIEUWJAAR-KROKUS 2018-2019

Door omstandigheden is het momenteel nog onmogelijk om informatie te bezorgen betreffende stages in kerst en krokusvakantie.
We wensen ons hiervoor te excuseren en hopen ten laatste eind september meer informatie te bezorgen, zowel over het al dan niet doorgaan van stages, als over de procedure van inschrijven. Blijf de website dus zeker in het oog houden om de info niet te missen.

Meer info kan u steeds verkrijgen bij Liesl

 

Sportkampen georganiseerd met de steun van:

Nieuws