05/07

Extra medewerkers livestreaming gezocht

livestream
Heb jij ook met plezier de livestreams van de Allianz Belgian Championships of een van de andere meetings de voorbije weken gevolgd van thuis uit? Dankzij een enthousiast en gemotiveerd team hoef je geen moment meer te missen van de grootste atletiekwedstrijden. Een bijzonder grote dankjewel aan het hele team voor hun inzet! Wil je graag bijdragen aan de livestreams? We zoeken extra medewerkers om onze sport nog beter in beeld te brengen.

Vorig weekend kon je drie dagen lang genieten van de Belgische Kampioenschappen vanuit je eigen woonkamer. In de weken voordien kon je ook al verschillende Flanders Cup meetings volgen via een livestream. Het team achter de livestreaming heeft bijzonder sterk werk geleverd met kwalitatieve streams. We willen hen dan ook ontzettend hard bedanken voor hun tomeloze energie!

Maak deel uit van het team

Om nog meer en sterkere livestreams aan te bieden gaan we op zoek naar extra medewerkers. Heb je ervaring met een camera, geen schrik om kabels te trekken of gewoon zin om mee te werken om onze sport tot bij elke sportliefhebber te brengen? Laat van je horen via ben@atletiek.be.