30/12

EXTRA INDOORMEETING! Interprovinciale kampenmeeting

-ldq7670
De provinciale kampioenschappen indoor werden geannuleerd vanwege de coronamaatregelen. Maar de provinciale comités van West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen organiseren als alternatief een Interprovinciale kampenmeeting tijdens het weekend van 8 en 9 januari 2022 in de Gentse topsporthal.

Om zoveel mogelijk atleten de kans te geven om deel te nemen aan de Interprovinciale kampenmeeting wordt de meeting gespreid over twee dagen. Het zal ook niet mogelijk zijn om aan hetzelfde nummer deel te nemen op beide dagen. Bijvoorbeeld, je kan niet deelnemen aan het polsstokspringen op zaterdag én zondag. Bij inschrijving zal je per nummer moeten kiezen wanneer je deelneemt, ofwel op zaterdag ofwel op zondag. Op beide dagen staan alleen kampnummers op het programma. 

De inschrijvingen worden geopend op zondag 2 januari om 10u ’s morgens via Atletiek.nu en enkel atleten aangesloten bij Atletiek Vlaanderen worden toegelaten. Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, kunnen ook andere atleten (LBFA, Nederland, ...) inschrijven vanaf woensdagavond 5 januari 22u.