09/06

BK masters en Memorial Buyle in zonnig weer

bkm2-sized-262a0207

Leen Heyrman in actie op het BK masters vorig jaar in Brugge.

Er komt een zonnig en goed gevuld atletiekweekend aan met onder andere het BK masters in Sint-Niklaas zaterdag en zondag en de Putbos Memorial Léon Buyle zaterdag in Oordegem.

Het zijn drukke tijden voor de masters. Na hun BVV vorige zondag, zijn de masters zaterdag en zondag opnieuw aanzet op hun BK in Sint-Niklaas. Extra bescherming zoeken tegen de hitte is de boodschap voor de oudste categorie! Met 387 ingeschreven atleten op zaterdag en 345 op zondag is er enorm veel te verwerken voor organisator ACW die deze enorme taak op zich neemt. Waarvoor dank. Het tijdschema en de inschrijvingen zijn te raadplegen op Atletiek.nu.  

Voor het vierde weekend op rij is er opnieuw een Flanders Cup. Na AVLO, EA en OLSE is het nu de beurt aan Vlierzele Sportief om er een sportief feest van te maken op de piste in Oordegem. De deelnemerslijst oogt alvast veelbelovend. Alle info over de Putbos Memorial Léon Buyle vind je op de website van de meeting en op Atletiek.nu

Op vrijdagavond komen er overigens ook nog enkele landgenoten in actie op de Diamond League in Parijs. Het is er onder meer uitkijken naar de Belgian Falcons in de 4x100m en naar Benjamin Hougardy die er aantreedt in de driekamp.