Podcast Track Record

logo-podcast-cymk

Welkom bij Track Record, de videopodcast van de Vlaamse Atletiekliga over de fascinerende wereld van de atletiek. Tweewekelijks babbelen we met atleten, trainers en andere specialisten over diverse onderwerpen die het atletiekwereldje rijk is.

Ontdek de verhalen die schuilgaan achter de sportprestaties en de uitdagingen waar atleten en coaches voor staan. Rond en op de grote kampioenschappen (WK's EK's, Olympische Spelen) brengen we extra specials. Alle takken van de atletieksport komen aan bod: van hamerslingeren, tot de 100m spurt, het veldlopen en de marathon.

Accepteer de marketing-cookies om de inhoud weer te geven.

Verander uw toestemming

Bekijk & beluister hier de laatste aflevering van Track Record met Stijn Baeten en Margo Van Puyvelde.

Naast aandacht voor het sportieve, schenkt Track Record ook aandacht aan de verhalen achter de atleet, fysieke, mentale gezondheid, human interest, enzovoort. Onze podcast is te bekijken en te beluisteren op ons YouTube-kanaal en op alle andere reguliere podcastplatformen zoals Spotify, Apple podcasts en Google Podcasts.

In ons eerste seizoen in 2023 blikten we al een 20-tal afleveringen in. Grote namen zoals wereldkampioene vijfkamp indoor Noor Vidts, Jolien Boumwko, Rani Rosius, Jente Hauttekeete en Robin Hendrix kwamen aan bod in ons eerste seizoen. Ook topcoaches als Bart Bennema en Fernando Olivia waren al te gast. Je kan alle afleveringen herbekijken op ons YouTube-kanaal.

logosportvlaanderen-partnersport-vlaanderen-sponsorlogoworld-athletics-lockup-grad-charcoal-cmyk-member-federation-1logo-eaa