Reglement en prijzen Flanders Cup

Bij elke organisatie van de Flanders Cup, stelt de inrichter een pakket aan geldprijzen ter beschikking.

De organisator bepaalt zelf de voorwaarden voor de geldprijzen die tijdens zijn meeting te winnen zijn. Deze bepalingen kunnen bij elke meeting van de Flanders Cup verschillen. Alle atleten die deelnemen aan de wedstrijd, komen in aanmerking voor de geldprijzen. Voor meer inlichtingen betreffende deze prijzen, neemt men contact op met de organisator van de betrokken meeting.

Bij elke meeting van de Flanders Cup - uitgezonderd het Kampioenschap van Vlaanderen - kunnen atleten, aangesloten bij een vereniging van Atletiek Vlaanderen, een bonus verdienen. Indien een atleet een gehomologeerde prestaties lukt tijdens de Flanders Cup, heeft hij/zij recht op de bijpassende bonus. Deze bonus wordt door de organisator uitbetaald tijdens de meeting zelf.

Nota: deze bonussen gelden alleen voor VAL-atleten die ook in België wonen (C-bonussen zijn voorbehouden aan de beloften = U23 = eerste-, tweede en derdejaarsseniores, de juniores, de scholieren en de cadetten). De bonussen worden door de organisator pas uitbetaald na het voorleggen van de identiteitskaart.

logosportvlaanderen-partnersport-vlaanderen-sponsorlogoworld-athletics-lockup-grad-charcoal-cmyk-member-federation-1logo-eaa