clubgrade-logobaseline-zwart-rgb
ices
vsf

Mentaal welzijn

belga-6

Al geruime tijd houdt het coronavirus ons in de ban. Het sociaal leven valt stil, naar school gaan is niet meer hetzelfde zoals anders, we kunnen onze vrienden niet zien en trainingen kunnen enkel in beperkte groep doorgaan. Dat kan leiden tot gepieker: “Zal ik niet ziek worden?”, “Hoe kan ik me conditioneel op peil houden?”, “Wat als straks de wedstrijden herstarten: ga ik nog mijn vroegere niveau halen?”

Ontdek onze tips en tools

De coronacrisis heeft een sterke impact gehad op ons mentale welzijn. Op initiatief van de Atletencommissie heeft Atletiek Vlaanderen een brochure samengesteld om het mentale welzijn van onze atleten bespreekbaar te maken. In onze brochure mentaal welzijn vind je meerdere tips en tools die je helpen als het eens wat minder gaat. Heb je een mentale dip? Spreek over!

Volg onze gratis webinar

Op donderdag 24 juni staat een gratis webinar gepland over mentaal welzijn bij atleten. Deze webinar is opgemaakt zodat de inhoud interessant is voor zowel atleten, trainers als bestuurders. Meer info vind je hier en ook inschrijven kan via diezelfde link. 

logosportvlaanderen-partnersport-vlaanderen-sponsorlogoworld-athletics-lockup-grad-charcoal-cmyk-member-federation-1logo-eaa