25/06

Zonder parkeerstress naar het Allianz BK alle categorieën

circulatieplan-allianz-belgian-championships-afbeeldingen-1

Check het plannetje.

Opgelet voor wie zaterdag en/of zondag naar het Allianz BK alle categorieën komt! Omdat er beperkte parkeermogelijkheden zijn door het festival Couleur Café, is het raadzaam om het circulatieplan te checken en/of de opties qua openbaar vervoer uit te pluizen.

Omdat het Allianz BK alle categorieën samenvalt met het festival Couleur Café is het zaterdag en zondag niet mogelijk om te parkeren op de site van het Koning Boudewijnstadion. De Boechoutlaan is niet bereikbaar voor auto's. Er is wel een Kiss & Ride voorzien aan de Houba de Strooperlaan 145, 1020 Brussel. Eén van de opties om te parkeren is Parking C (Romeinsesteenweg , 1853 Strombeek-Bever) op 20 minuten wandelafstand van het stadion. Opgelet, ook andere parkeermogelijkheden in de wijken rond het stadion zijn betalend.

Wie met het openbaar vervoer komt, kan zich bedienen van het Brussels metronetwerk. De metrohalte Houba-Brugmann ligt vlak aan het Koning Boudewijnstadion. Via het treinstation Brussel-Zuid geraak je via metrolijn 6 op 15 à 20 minuten aan die halte. Wie afstapt aan het station Brussel-Noord kan de bus nemen naar halte 'Stadion' in de Houba de Strooperlaan.  

Bekijk alle info over het Allianz BK alle categorieën op onze kampioenschapspagina.

Bekijk hier het circulatieplan.