07/04

World Plan for Athletics

global-conversation
World Athletics werkt momenteel aan haar nieuwe wereldwijde strategie. Die wordt uitgewerkt in het World Plan for Athletics 2022-2030. Dit globale plan richt zich op alle actoren die te maken hebben met de groei en ontwikkeling van de atletieksport in de wereld. Alle input zal bijdragen tot de ontwikkeling van de visie en het actieplan van World Athletics tot 2030.

Om ervoor te zorgen dat in het World Plan for Athletics rekening wordt gehouden met de input en feedback van alle leden van de atletiekfamilie, wil World Athletics graag jouw mening. Ze willen The Global Conversation op gang brengen over de toekomst van de atletieksport met iedereen die betrokken is bij onze sport.

Door dit gesprek op gang te brengen, is World Athletics vastbesloten om iedereen die betrokken is bij onze sport, ongeacht hun achtergrond, rol of woonplaats, de kans te geven hun stem te laten horen via een online enquête. De enquête staat open tot en met eind april. Geef jouw mening en deel jouw visie met World Athletics en maak deel uit van The Global Conversation.